user-image
Okänd
Annat

ej, jag är en tjej på 17 år som har haft det jobbigt väldigt länge.. det började med ett falskt rykte som handla om att jag hade blivit våldtagen av min bror.. jag fick höra det hela tiden..först struntade jag i det men sen när jag inte orkade mer så slog jag till varje person som ens pratade med mej… har varit på rättegångar och allt.. sen stör jag mej väldigt mycket på min mamma också.. hon börja typ göra nån razzia i mitt rum, hon kunde komma in mitt i natten och rota, hon drog upp mej från sängen och kolla unde min madrass… det var då jag börja slå henne…jag misshandla henne varje dag och hon slog mej… sen sluta jag äta och blev smalare och smalare men det gick över ganska snabbt… sen fick jag svimningsanfall i skolan varje dag och slagsmålen både i skolan och hemma fortsatte och min pappa gjorde ingenting åt saken… sen börja jag skära mej och fick kontakt med soc…. en dag gick det för långt med en sak, jag förstörde mina föräldrars rum, vandaliserade hela hennes sida av sängen, min killkompis kissade i den jag spotta, fimpa och gjorde massa saker i hennes säng… då skulle jag fosterhemsplaceras men min mamma ville det inte av någon konstig anledning så jag stannade hemma… massa utredningarf på bup gjordes men jag fattade ingenting av det där… sen hamna jag och min mamma och pappa på utredningshem och dör skar jag mej lite då och då, nästan hela tiden…sen börja jag slå mej själv och dunka huvudet i väggen och brände mej med cigaretter…. sen har jag försökt tagit livet av mej två gånger…. efter utredningshemmet så blev det bättre ett tag men nu e det bara värre… är helt beroende av att skada mej själv, gör det hela tiden, gråter jättemycket och får kämpa varje dag med att försöka att inte slå min mamma, det e jättesvårt och snart kommer jag säkert döda henne jag vet det, jag har tvångstankar också och dom tar över mitt liv, en av dom e att jag MÅSTE göra varje sak jag tänker på.. och jag har på senaste tiden tänkt på att tortera min mamma såjag kommer väl göra det snart e jag rädd för… sen har jag hört röster lite då och då från en kille som heter charlie…. sen har jag fått helt fel diagnos från BUP, jag har fan inte nån jävla ting med asperger och autism med att göra….. fan vill bara döööö och komma bort från min familj… men helst av allt vill jag få hjälp med mej själv… snälla säg vad jag ska göra!


SVAR

Precis som du skriver själv, så har du haft det jobbigt länge. Många tunga saker, och händelser som blivit värre och värre.

Du har massor med ilska inom dig, som du har försökt få ut på många olika sätt, och nu genom att misshandla dig själv.

Du skriver att du vill ha hjälp med dig själv, och du har tagit ett viktigt steg nu, genom att be om hjälp.

Jag skulle gärna prata mer med dig, för det är väldigt svårt att ge bra hjälp genom ett svar så här. Jag skulle behöva mer information från dig.

Min msn är helena.meyer@fryshuset.se. Du kan också maila på samma adress.

Visningar : 170