user-image
Okänd
Annat

Hej! Min pojkvän har varit otrogen mot mig med sitt ex. det hände nu i helgen som va, när de va dans på parken i byn. Jag och min pojkvän skulle gå till dansgolvet och dansa, men påväg dit så sa han hej till sitt ex, han kramade henne och så pussade han henne. Mitt framför ögonen på mig! Visst, han va full, men det är ingen ursäkt. Han har sagt att han älskar mig och bara vill va med mig, och att han vill leva livet med mig. Men man börjar ju undra när han pussar sitt ex sådär. han har sagt att hon inte betyder något för han, men jag vet inte va jag ska tro nu. Jag kan ju inte lita på min pojkvän alls nu efter det här. Har mått väldigt dåligt nu dom senaste dagarna, vet inte va jag ska göra för att må bättre. Nu undrar jag, varför gjorde han så här mot mig? och varför med sitt ex? kan det vara så att han fortfarande har känslor för henne? Hur ska jag göra för att må bättre?


SVAR

Det jag funderar på när jag läser är vad du menar med "pussa". Var det en puss på kinden? Eller en kyss?

Alla har vi olika syn på vad som är otrohet. Men när det blir så att ens partner inte kan få krama och pussa en annan människa, så är det något som ingen av er kommer att må bra av i längden.

Brukar din kille krama och pussa sina vänner? Han kanske är en person som gärna har kroppskontakt med andra? Det betyder ju inte alls att han inte älskar dig så mycket som han säger.

Jag tycker att du ska prata med din pojkvän och försöka komma överens om vad som är ok och inte för just er. Och fråga din pojkvän om han har känslor för sitt ex, eller bara ser dem som kompisar.

Visningar : 406