user-image
Okänd
Annat

Hej! Jag har ett problem som kanske verkar litet, men som verklign är jättejobbigt! Jag är 14 år, men känner mig mycket äldre än de flesta i min ålder. Jag har aldrig haft något förhållande, har aldrig ens varit i närheten av att kyssa någon. Alltid när jag ser någon som kysser någon, i verkligheten eller på film, går det som en rysning genom min kropp. Åh vad jag önskar att jag vore i deras ställe! Det är extra jobbigt eftersom min syster har en pojkvän som jag börjar förälska mig i (de är ett par år äldre än mig). Jag skulle göra vad som helst för att få en pojkvän. Vad som helst, verkligen! Är detta vanligt, och vad ska jag göra? (Helst skulle jag vilja spola fram tiden några år, det är verkligen hemskt att känna sig som en vuxen instängd i en 14-årings kropp)


SVAR

Jag vet inte om det är en tröst, men ja - det ÄR vanligt. Både att vilja spola fram tiden, bli kär i sin systers pojkvän och känna sig instängd. Det är lite hemskt, men så är det ofta att vara i tonåren. Och det ÄR jättejobbigt, ingen ska säga något annat.

Det finns inga direkta råd kríng hur man kan hitta en pojkvän, du får fundera över de killar du har omkring dig i skolan, på fritiden osv. Finns det något du trivs med där? Brukar du prata med någon trevlig på internet?

Tyvärr finns det inget sätt att trolla fram tiden, utan det handlar om att stå ut och försöka göra det bästa av sin längtan och sin drömmar.

Visningar : 147