user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Hej. inne i min slida så har jag som en "tråd" i själva hålet som är kanske 2 cm lång, man kan säga att det är som två hål. Och jag har haft sex innan men har inte kunnat njuta utan det har gjort mestadels ont och jag har blött. Speciellt om han kom på "den trångaste sidan". Så jag undrar om jag kan klippa bort den själv? eller om det går att operera bort utan för stora omständigheter? har också varit hos ungdomsmotagningen och hon visste inte alls vad jag pratade om, gjorde dock ingen undersökning. tacksam för svar!!!


SVAR

Hej,

Jag tycker att det är viktigt att du går tillbaka till ungdomsmottagningen eller till en gynekolog som faktiskt gör en undersökning. Du har rätt att veta vad som är fel, om något är fel.

För att du ska få svar på dina frågor så måste ju personalen på ungdomsmottagningen titta på ditt underliv, jag tycker att det låter jättekonstigt att hon inte ens tittade. Du har alltid rätt att gå till en annan läkare eller mottagning.

Det finns dem som har en delad slida, med en vägg emellan. Det behöver inte alls vara det som du har, men det är bra att kolla upp det.

Visningar : 1115