Barcelona fortsätter tappa poäng

Det bjöds på stor fotbollsunderhållning igår kväll när serieledarna gästade Vicente Calderón-stadion. Och katalanerna såg ut att ha matchen i sin hand när Leo Messi, efter en soloräd, prickade in 2-0 bakom Leo Franco efter dryga halvtimmen. Men bara minuten senare avlossade Diego Forlan bössan och kvitteringen kom ett par minuter in i andra då Sergio Agüero satte tvåan. Barcelona kopplade åter greppet med en kvart kvar då Thierry Henry satte sitt andra mål för kvällen efter e...

Det bjöds på stor fotbollsunderhållning igår kväll när serieledarna gästade Vicente Calderón-stadion. Och katalanerna såg ut att ha matchen i sin hand när Leo Messi, efter en soloräd, prickade in 2-0 bakom Leo Franco efter dryga halvtimmen. Men bara minuten senare avlossade Diego Forlan bössan och kvitteringen kom ett par minuter in i andra då Sergio Agüero satte tvåan. Barcelona kopplade åter greppet med en kvart kvar då Thierry Henry satte sitt andra mål för kvällen efter en osjälvisk passning från Islänningen Gudjohnsen.

Men det var som sagt en fantastisk match med ett Atletico som vägrade ge sig. Diego Forlan prickade distinkt in en straff fem minuter senare och med endast en minut kvar av ordinarie tid kunde Agüero fastställa slutresultatet, 4-3.

Den nya förlusten betyder att Barca tappat sin tolvpoängsledning i ligan och leder nu endast med fyra poäng över ärkerivalen Real Madrid.