Aviseringar
Rensa alla

Är det fel?


Ämnesstartare

Hej! Jag är en tjej på 11 år, 12 i oktober (05:a ok?). Träffade en supersnäll och trevlig kille på ett spel som heter moviestarplanet. Vi är ihop i spelet, blablabla... Och jag är såååååååå himla kär i honom.Hjärta
Problemet är att han är 17 år. Det är liksom ca 5 års åldersskillnad. Jag är inte en person som bryr mig om utseendet och åldern. Men mina frågor är: är det okej att en 12 årig tjej är ihop med en 17 årig kille? Är det konstigt?

Och vad ska jag säga till min mamma om att jag är kär i en 17 årig kille? Kan fatta att hon tycker att det är lite olämpligt. Eftersom hon tycker inte om att min nuvarande pojkvän (irl, xD) är för gammal. Och han är 14, (03:a).

Kan föräldrar förstöra (äkta)-kärlek?

Snälla ge mig tips. (No hate, plz)

Mvh en förvirrad tjej


   
Citera
Ämnesetiketter

jag skulle lita inte på att han är 17 att börja med och sen om din mamma inte gillar din nuvarande pojkvän som är 14 tror jag precis inte hon kommer gilla en som är 5 år äldre än dig


   
SvaraCitera

Öhm ja jo känns ju lite osannolikt att han är 17 då kanske. Och är han det så är han nog lite knasig om han är attraherad av och kär i dig. Är du kär i din nuvarande partner? Tycker väl kanske att den är lite rimligare att satsa på isf. 


   
SvaraCitera
Haien

Att bli ihop i det spelet är väl nästan som att säga hej irl, ha ingen större betydelse och jag skulle inte tro att han är "kär" i dig om han inte har sagt det. Ta det lugnt med kärleken i din ålder, gör inget förhastat.


   
SvaraCitera

the fuck


   
SvaraCitera