Aviseringar
Rensa alla

Är du nationalist?


liinaa

Webbitch:
ett folk där alla tänker och tycker lika är inte ett folk, det är en skock får. Sverige är en hög med slem. Länder är påhittade, kultur är påhittat och egendom är definitivtnågot vi hittat på. Mer mångfald åt folket, så kanske vi kan sluta vara så jäkla inskränkta. 

+1


   
SvaraCitera

varför inte? självklart jag vill vad som är bäst för sverige och bäst för vår politik. Jag är även glad att jag är född i sverige och har de möjligheter jag har. det är ett chill land vi lever i. att säga 'alla länder och kulturer är påhittade' är helt idiotiskt, vill du ha anarki eller? skulle verkligen bli kul och se hur länge man skulle överleva då. människor behöver något gemensamt som dom kan stå för och jämföra andra med, sadly.


   
SvaraCitera

varför inte? självklart jag vill vad som är bäst för sverige och bäst för vår politik. Jag är även glad att jag är född i sverige och har de möjligheter jag har som många andra ej har. det är ett någorlunda chill land vi lever i. att säga 'alla länder och kulturer är påhittade' är lite flummigt för mig, vill du ha anarki eller? skulle bli kaos efter bara några minuter. människor behöver något gemensamt som dom kan stå för och jämföra andra med lätt att bli vilsen utan det, sadly. känner även en trygghet då jag vuxit upp här och det blivit ens hem.


   
SvaraCitera

helgon: (sorry behövde redigera vad jag skrev och kan inte radera svaret for the moment) varför inte? självklart jag vill vad som är bäst för sverige och bäst för vår politik. Jag är även glad att jag är född i sverige och har de möjligheter jag har som många andra ej har. det är ett någorlunda chill land vi lever i. att säga 'alla länder och kulturer är påhittade' är lite flummigt för mig, vill du ha anarki eller? skulle bli kaos efter bara några minuter. människor behöver något gemensamt som dom kan stå för och jämföra andra med. lätt att bli vilsen utan det, sadly. känner även en trygghet då jag vuxit upp här och det blivit ens hem. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

helgon: att säga 'alla länder och kulturer är påhittade' är lite flummigt för mig

Jag tror inte att jag någonsin hört någon säga att "alla kulturer är påhittade".


   
SvaraCitera

Jag ogillar starkt ordet 'nationalist', jag föredrar att bli kallad patriot.


   
SvaraCitera

I ordets ursprungliga bemärkelse så är jag väl det ja


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Har ingen anledning att vara det.


   
SvaraCitera