Aviseringar
Rensa alla

Alltid ensam!


Ämnesstartare

Hej jag är en 14 årig tjej som känner mig HATAD, av ALLA. 
I lågstadiet hade jag många kompisar och allt var bra, i mellanstadiet var jag liite populär eller vad jag ska kalla det. Alla kompisar kom till mig, jag behövde aldrig anstränga mig för att få några. I 6:an bråkade jag mycket med några tjejkompisar och än idag känns de som att alla har något emot mig.. Fast dem säkert glömt allt. 
Nu i 8:an har jag knappt någon att vara med, jag vågar inte säga vad jag tycker och är ofta ensam. För det känns som ingne gillar mig, och då vågar jag inte ta plats. Blir inte bättre heller när min syster mobbar mig varenda dag med ”du är så konstig, eeeh ”normal”, ful du är, sluta va konstig, skämta inte så” osv. 
Är jag överkänslig? Har jag ngn diagnos elr fel? Eller e jag för blyg bland folk? Tacksam för alla svar <3


   
Citera

är i en liknande situation själv så vet hur du känner. jag har alltid vart utanför i skolan o nu i högstadiet har jag inga direkt vänner i klassen sen sjuan (går i nian) då jag bråkade med " gänget" jag var med ibland.
Tror absolut nt att de är dig det är fel på!
bry dig inte om din syster som retar dig, många syskon gör så fast d inte riktigt menar det, inklusive min bror.
tror de bästa är, fast de låter klyschigt, att va med folk som får dig att må bra. försök att hitta folk som du trivs med och kan va dig själv inför och prata med dom. 
sen är de nog bra att försöka ha bra självförtroende. Om du har dåligt självförtroende kommer de inte på en gång, men försök att öva upp de. förlåt för dåligt svar, är själv inte bra på att prata eller skaffa vänner 🙂


   
SvaraCitera

Tror du verkligen att någon här kan ställa en diagnos på dig genom att du skriver några rader om dig själv..? Det du beskriver är ytterst vanligt bland ungdomar. Har du förändrats drastiskt sedan tiden då du var "populär"..?


   
SvaraCitera