Aviseringar
Rensa alla

Ångest


Ämnesstartare

ceka92:

är du otursam eller är det problem du har med dig själv?

vadå otursam?: P och vet inte, kan vara väldigt olika typ. ibland för att jag känner mig tjock/ful/gammal, ibland för att mitt rum är ostädat så jag känner mig äcklig, ibland för att jag vet att jag kommer behöva göra något jag tycker är jobbigt, ibland kan jag inte ens sätta fingret på vad det är. typ 😛 men är inget fel på min livssituation eller så. fast det är ganska sällan jag är ångestig vilket fall så we


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Birgrrr:

hade i princip dagligen förut men nu har jag lärt mg att separera depression från ångest (för det mesta) och då går det bättre. bipolär II f.ö.

Tycker att det är jättebra. Äter du medicin och så?

Jag förstår hur du tänker... har inte ångest exakt varje dag men känner mig "låg"- till väldigt låg några sekunder varannan dag; eller flera dagar i följd.
Tror för min del inte att det är bipolärt, annars har jag övervägt det då mitt också kan skifta snabbt från ångest/nere till jätteglad på grund av vänner. Mitt kommer mest när jag inte gör något nyttigt eller kul, utan mest har för mycket tid att fördriva ensam. Förstår inte varför alltid, ibland har det knappt en anledning.

Tro att det är mycket uppfostran hur bra man mår också. Jag blev exempelvis bara belönad när jag presterade något konkret(typ ett prov) eller såg söt ut, dvs inte för personlighet.

renesme:

varför kom du inte in på utbildningen?

glömde att svar på detta.
jag hade inte 22,5(högsta snittet man kan ha nu), utan 5 poäng mindre, medan denna hösten är det mest sökande någonsin.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ceka92:

Ibland (Du röstade på detta alternativ)

Oftast inte men får jag det så sträcker det sig ofta över en längre period.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Nintendos BFF:

men är inget fel på min livssituation eller så. fast det är ganska sällan jag är ångestig vilket fall så we

Aha. Nästan alla tjejer känner samma saker då och då. Säger tjejer eftersom att du beskrev utseende och behovet att vara fräsch och renlig vilket väl är de vanligaste sakerna för tjejer att må lite dåligt över i vardagen. Alla att kvinnligt kön jag känner har samma känslor ibland.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ceka92:

Aha. Nästan alla tjejer känner samma saker då och då.

jag är kille hallå[mad][blush]

ceka92:

Säger tjejer eftersom att du beskrev utseende och behovet att vara fräsch och renlig vilket väl är de vanligaste sakerna för tjejer att må lite dåligt över i vardagen.

tror nog det är minst lika vanligt bland killar, bara att det inte är lika "okej" att gnälla om sånt som man, så man märker det inte lika mycket.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

vet ej vad ångest är precis, men kan ibland känna mej lessen för att ja e ensam och att jag är skuldsatt och jag inte har nåra framtidsutsikter och allt det där


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

får ångest över att jag konstant får förstainläget på varje ny sida


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tickstart:

får ångest över att jag konstant får förstainläget på varje ny sida

utpekad.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

renesme:

utpekad

renesme +_+


   
SvaraCitera
ardnas

ceka92:

Varje dag (Du röstade på detta alternativ)

öööh, mår dåligt mest hela tiden pga okända anledningar, men antagligen för att jag tycker synd om mig själv, inte kan släppa det förflutna, hormoner, är dum i huvudet.. vad vet jag.
Försöker ignorera mitt psyke så gött det går.


   
SvaraCitera