vad är nu er favorit godissort
simpsonslover:
ljuschocklad ( mjölkchocklad) (Du röstade på detta alternativ)
Om mitt blodsocker failar
simpsonslover:
surtgodis
mmmmmmmmmmm
simpsonslover:
söttgodis
typ mmmmmm
Min.
Svår fråga.
simpsonslover:
söttgodis (Du röstade på detta alternativ)
simpsonslover:
vitchoklad (Du röstade på detta alternativ)
och laktris och så..
inte surt usch huuu gnider i tänderna så de halkar och man får ont och om man har typ ett sår på tungan så är det som självmord
och hatar sånthär wienergummi och geléhjärtan och skit
simpsonslover:
surtgodis (Du röstade på detta alternativ)
simpsonslover:
ljuschocklad ( mjölkchocklad) (Du röstade på detta alternativ)
simpsonslover:
surtgodis
simpsonslover:
nåt annan sort (Du röstade på detta alternativ)
Nougat.
simpsonslover:
ljuschocklad ( mjölkchocklad) (Du röstade på detta alternativ)
simpsonslover:
surtgodis
simpsonslover:
söttgodis
simpsonslover:
gele
simpsonslover:
ljuschocklad ( mjölkchocklad) (Du röstade på detta alternativ) 36.4% (4 st)
Lite kuriosa och allmänbildning!
Bells chokladskola, kurs 1.
Innan andra världskriget fanns det ingen ljus mjölkchoklad i Sverige, men under kriget var kakao dyrt så man sänkte halten av det i chokladen. När kriget var över och man kunde importera mer kakao hade svensken vant sig och börjat gilla den ljusa chokladen. Därför kan det varasvårt att hitta så pass ljus choklad, som Marabous osv, utanför Sverige.
simpsonslover:
mörkchoklad (Du röstade på detta alternativ)
5.9% (1 st)
I längden är det bäst ändå, även om mjölkchoklad ligger varmt om hjärtat.
simpsonslover:
chocklad med fyllning (plopp / center) (Du röstade på detta alternativ)
Typ det ända godiset jag äter.