Aviseringar
Rensa alla

Banna alla rasister och nazister från den här sidan


Ämnesstartare

asso.... Tycker att folk ska få tycka de, de tycker utan att bli bannade från forumet. Är själv emot rasister och kan inte fatta vad de har gjort för fel, men rasister har ju sin rätt att tycka de de tycker...


   
SvaraCitera
Seydel

Får man inte tycka att alla har rätt till en egen åsikt utan att bli klassad som rasist Ledsen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fascism är väl inte så kul så nä


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Å ena sidan så sprider rasister och nazister bara massa hat, okunnighet och allmänna tråkigheter. Denna sorts människor är lögnaktiga ynkryggar, som gärna drar ofantligt överdrivna osanningar - allt för att fler ska tycka som dom själv gör. Och gör man inte det har ens åsikter inget värde och man är bara dum i huvudet. Så ja, egentligen vore det att ge tillbaka med samma mynt om man bannade alla av denna sort - dom värderar (oftast) inte som skiljer sig från deras egna - svar: ge tillbaka med samma mynt o banna från forum så dom inte får dela med sig av sina egna.

Men å andra sidan så är det så att vi har yttrandefrihet, och även människor som gärna diskuterar med dessa intelligensbefriade (oftast även omogna) varelser - något jag aldrig kommer att förstå, eftersom det för mig känns ungefär lika produktivt som att titta på när färg torkar.

Därför röstade jag blankt. Jag saknar alternativet att det kvittar - för att det gör nästan det.

Och med tanke på vad vissa skrivit: Ja, rasister/nazister är sämre människor, men inte mindre värda som människor - speciellt som att det inte är särskilt sällsynt att nazism/rasism är något man växer ifrån, något som har med mental mogenhet att göra.

Och givetvis kommer trollvibbarna EFTER att jag skrivit ovanstående text. Men nej, jag tänker inte ta bort det. Däremot ska jag fundera på om jag verkligen ska läsa i några trådar alls såhär dags i fortsättningen...

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Banna alla fattiga.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

They see me trollin'.....


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

banna alla judar istället


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Är du någon sorts av superhjälte eller? Gå tillbaka till habbo eller ngt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

dödåtkapitalism: Nej, är själv rasist


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

ennie:
banna alla judar istället

varför banna när man kan bränna


   
SvaraCitera