Aviseringar
Rensa alla

Blivit filmad med ansikte och könsorgan vad ska jag göra?


Ämnesstartare

En som hette jasmin royalma skrev till mig på Facebook och ville sedan ha webcam sex med mig. Hon började smeka sig och jag blev jätte kåt. Sedan vill hon att jag ska visa mitt könsorgan. Jag gör det. Sedan säger jag att jag ska dra. Då visar hon att hon har filmat mig och hotar med att skicka till alla mina Facebook vänner. Jag blir livrädd hon säger att hon ska ha 2500kr. Jag ringer polisen de säger att jag inte ska betala. Jag är 17 år. Är det någon som varit med om något liknande? Har någon varit med om att de skickat videon? Jag är livrädd känns som mitt liv ska förstöras hjälp snälla!


   
Citera
Ämnesetiketter

Hon kommer antagligen ej skicka den någonstans utan bara kräva mer pengar.
Blocka henne.


   
SvaraCitera

jobbigt läge!


   
SvaraCitera

Om inte jag minns fel så kan utpressning straffas med högst 2 års fängelse enligt 9 kapitel paragraf 4. 


   
SvaraCitera

Har du något att skryta med? Det kanske kan leda till att du får riktiga giiiirlz istället för webcam-scams? Och samtidigt ett skönt skadestånd!


   
SvaraCitera

be polisen göra lite mer än att ge ett futtigt råd. borde ju vara skitlätt för dom att spåra personen. 
alternativt hör av dig till trolljägarna. 


   
SvaraCitera

Var det enda rådet du fick av polisen? Ställde du ingen följdfråga till dem? Det är olagligt att hota en person på det sättet. Om jag var du skulle jag ringa polisen igen och be dem spåra upp personen. Det borde vara lätt gjort som en tidigare skrev. Skriv till henne samtidigt att du redan har spårat upp henne och bara kommer anmäla till polisen om hon lägger upp så hon inte vågar lägga upp det under tiden polisen spårar.


   
SvaraCitera

Förmodligen är det en utländsk fitta. Blockera överallt bara och skit i det. DOm skickar inte endå.  


   
SvaraCitera

Förmodligen kommer hon inte skicka filmen, låter mer som om hon bara ville skrämmas för att du skulle ge henne de där pengarna. Det kanske är ett sätt för henne att få pengar på genom att visa sig naken och sedan hota med att säga att hon filmat och hota om att lägga ut den. Det är vad jag tror! 


   
SvaraCitera