Aviseringar
Rensa alla

blivit så mycket värre..


Ämnesstartare

hej.. jo asså jag var dålig förut. väldigt dålig och trodde inte det kunde bli värre.. meeen tydligen kunde det såklart bli.

Mina ätstörningar har blivit mkt värre och försöker gå ner minst 2 kg per vecka genom att träna och inte äta, ibland spy med..

mitt självskadebeteende har nog blivt lite bättre.. elr jag vet inte. förut var det inte djupa sår varje natt men nu är det väldigt djupa skär sår men tyå 5 ggr per vecka. vet inte om det är värre elr bättre.

jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. jag vill inte vara så här.. fast det vill jag men jag vet att jag inte borde vilja.
jag vet att jag borde vilja sluta skära mig och etc men det vill jag inte.

varför vill jag inte och hur ska jag kunna "lära" mig att vilja?


   
Citera
Ämnesetiketter

Två bra tips:
1. Sluta svälta dig själv
2. Sluta skära dig själv


   
SvaraCitera

det finns de som verkligen bryr sig och vill hjälpa till, börja att prata med någon du litar på om det hela - allra helst ska du också söka dig till en kurator/psykolog/läkare som förmodligen har träffat människor med samma problematik som du och vet mer kring hur man ska behandla detta. för att undvika nedsättande ord från andra medlemmar mot dig, eller att tillvägagångssätt uppmärksammas låses tråden. snälla sök hjälp hos ett proffs Hjärta all kärlek!


   
SvaraCitera