chips-reklam:
potatisbullar
Fast jag tänker mig nog något mer fancy. Man vill ju ha lite Hannibal-feeling. Vit duk på bordet, schysst vin, spexiga tillbehör.
Edinburgh:
Fast jag tänker mig nog något mer fancy. Man vill ju ha lite Hannibal-feeling. Vit duk på bordet, schysst vin, spexiga tillbehör.
favabönor
passa på med vampyrlajv? annars:
blanda bloddrinkar och kör anden i glaset.
chips-reklam:
grisblod koagulerar ju också, men det går att äta.
och jag har svalt asamycket näsblod. det gick också bra.
Sant, det borde jag tänkt på. Svalt asamycket näsblod?
Edinburgh:
Fast jag tänker mig nog något mer fancy. Man vill ju ha lite Hannibal-feeling. Vit duk på bordet, schysst vin, spexiga tillbehör.
fancy och blodpudding does not compute dude
men kanske råbiff
men kanske råbiff
chips-reklam:
fancy och blodpudding does not compute dude
Nä jag vet, men man får väl göra det bästa av det man har liksom.
coolt men euw
borde dock definitivt finnas folk i världen som gjort det, googla. eller är blodpuddig en svennebanangrej?
undrar hur man ens fick den sjuka iden att göra blodpudding to begin with, fattiga jävla bönder asså...
honolulu:
coolt men euwborde dock definitivt finnas folk i världen som gjort det, googla. eller är blodpuddig en svennebanangrej?
undrar hur man ens fick den sjuka iden att göra blodpudding to begin with, fattiga jävla bönder asså...
Britterna gillare vet jag. Har hittat en del anekdoter kring det, men ingen bra genomgång kring det praktiska eller hälsoaspekterna.
Blodpudding är sjukt gott och jag åt det till lunch, men jag tror att mänskligt blod är för dåligt preparerat för det. Grisblod och människoblod skiljer sig åt ganska mycket biologisk sett.