Aviseringar
Rensa alla

Borde Ganon få komma tillbaka?


Ämnesstartare

Rejseholdet:

Säker på att det inte har att göra med vad som hände i vintras? När jag var hemma hos dig.

Nä, dömer ej folk så hårt. Alkohol gör folk galna!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Rejseholdet:

Lidande små barn

Rejseholdet:

Doktor Död

Rejseholdet:

Kalle på Spången

Rejseholdet:

Hopalong Cassidy

Rejseholdet:

Schmetterling

Kände igen dessa namn, hade inte den blekaste aningen om att det rörde sig om samma människa. Men att döma av vad du skrivit på dessa användare verkar du vara den klart vettigaste jag stött på här på UM faktiskt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Hur orkar ni sitta och skapa nya användare hela tiden? [shake]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Proteus:

Vill inte att han ska ringa hem till mina föräldrar, så det kändes säkrast att rösta på detta.

[love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Har fattat det som om han fått flertal chanser. Regler finns av en anledning.

Åtta:

jag är en stor fitta.

[bigsmile] Bästa avslut någonsin. Du är fett awesome.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Å ena sidan så har jag svårt att förlåta Ganon för det han gjorde mot Blomman (hon som hittade en snopp i skogen), det var elakt!

Å andra sidan så hör Ganon liksom till UM, han har varit en tongivande karaktär i så många år. Meritpoäng.

Men jag måste hålla med Hampie i hans inlägg här på andra sidan. Ganon är på tok för tokig och kan inte sluta bete sig som en idiot, så bort med honom.


   
SvaraCitera
Hampie

Ganons historia är väldigt omskriven till hans egen fördel. Han har varit en otrevlig odåga på forumet ända sedan sammanslagningen mellan dåvarande Ungdomsmottagningen.se och Ungdomar.se. Han klassades innan hans permanenta bann som forumets ärkehomofob och skydde inga ord för att racka ned på homosexuella, bisexuella och slutligen även invandrare. Att tycka illa om nyss upplistade grupper är en sak, men att konsekvent uttrycka sig om dem på det sättet som Ganon gjorde då är inte acceptabelt och hans sätt att vara var en stor bidragande orsak till att han låstes.

Förutom att vara otrevlig har Ganon förföljt användare han ansett göra fel. Man kan säga att han tar lagen i sina egna händer. Han står inte ut med att saker inte sker enligt hans vilja, och om någon gör något förbjudet så straffar han den personen. Vi skulle kunna ta Blomman som exempel: en lite flummig typ som inte spammade mer än Kebu gör eller Snoppen när han var aktiv. Hennes trådar låg alltid i klotter, och hon var inget problem egentligen. Men Ganon störde sig på henne. Hon skulle bort. Han skickade PM och gnällde på IRC om att vi minsann bara måste låsa henne. Vi hade inget att låsa henne för: men regler gäller inte för Ganon.

Ganon var en av de mest drivande i en av de första mobbningskampanjer vi haft på Ungdomar.se. Användare uppmanades ha en avtar med en liten bild (minns ej vilken) för att visa att de önskade Blomman bannad. Vi fick bukt med detta, till de som hatade Blommans förtret. När det inte att på sådan väg bli av med henne så gjorde Ganon något, i min mening, fruktansvärt. Det är nämligen så att Blomman var kommen ur en rätt konservativt kristen invandrarvfamilj. Ganon kontaktade hennes bror och redogjorde för alla sexuella saker, vilja tyvärr var en hel del, hon skrivit om på forumet. Hon försvann från forumet sedan dess. När detta kom till vår kännedom låste vi Ganon.

Att inte kunna förrätta sig till regler, eller någon annans vilja eller omdöme över huvud taget, har hela tiden varit något man kan känna igen hos Ganon. Och att bli låst, som en vanlig simpel användare, kunde han inte accepter. Regler gällde inte, och gäller fortfarande inte, i hans mening, honom. Detta ledde till att Ganon började telefonterorrisera oss moderatorer. Mig ringde han till, till min hemtelefon, och väckte min familj klockan tre på natten (av händelse då min morfar låg inför döden på sjukhus, som en extra krydda). Upprepade gånger ringde han. Och i minst ett år efter fortsatte han att ringa mig någon gång i månaden, full som en kastrull, inpå småtimmarna och försökte göra sig lustig med varierande resultat. Att Ungdomar.se skulle vara någons hobby såtillvida att man är så desperat, och med tanke på annat i hans beteende, skulle jag nog vilja säga att Ganon är i behov av psykisk vård av något slag.

Därutöver har Ganon ett flertal gånger sagt att han skall förstöra Ungdomar.se, dock då han inte visste att jag visste att det var han. Han har hackat ett antal av moderatorernas e-postadresser. Ett par gånger har han fått tag i ett moderatorkonto och ställt till med en massa problem (låsning av en massa användare och moderatorer, etc. etc.).

Varför, varför, undrar jag, skulle vi vilja släppa in honom bland oss igen? En människa som inte skyr några för honom tillgängliga medel för att få sin vilja igenom och som inte har någon som helst respekt för andra? En person som gärna önskar andra ur livet, eller förstör andras liv medan de lever?

Tongivande karaktär, rolig sak, Ganon är och förblir en, ursäkta mitt språk, jävla skitstövel. Han har inget här att göra. Punkt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

iddqd:

Ja (Du röstade på detta alternativ)

Jag skall vara hans trogna följeslagare: Kirby-Ganon! [bigsmile]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

iddqd:

Ja (Du röstade på detta alternativ)

Jag skall vara hans trogna följeslagare: Kirby-Ganon! [bigsmile]


   
SvaraCitera

Kom igen, Ganon är trevlig! Han tar sig in här lite då och då i vilket fall som helst, så varför inte låta honom leka lite?

Hampie:

Han har inget här att göra.

Han är här ändå, så varför inte bara låta honom vara här? Det är bara roligare ju mer ni stretar emot 🙂


   
SvaraCitera
Hampie

Gryphon:

Han är här ändå, så varför inte bara låta honom vara här? Det är bara roligare ju mer ni stretar emot 🙂

Nej.


   
SvaraCitera
Hampie

Detta SMS kom kort efter att jag låste den här tråden:

«Är du seriöst dum i huvudet på riktigt? Du kan för i helvete inte låsa tråden bara för att din personliga åsikt är att jag inte borde få komma tillbaka. Jag var inte ens ute efter din jävla åsikt från början utan vanliga användares. Vad är du rädd för egentligen? Att Ja ska få ett övertag över Nej? Gör Um en tjänst och avgå som moderator. Ditt bäst före-datum har gått ut för länge sedan. Eller ännu bättre stick till Iran. Du gillar ju muslimer så du behöver nog inte oroa dig för att bli hängd, men skulle du trots allt bli det så hade det inte varit någon större förlust. För övrigt var din sammanfattning om mig full av felaktigheter.»

Jag hoppas att Ganon är nöjd, nu när han fått sista ordet. Jag låter det han sagt tala för sig själv och bemöter det inte.


   
SvaraCitera
Hampie

Tråden låst


   
SvaraCitera