Aviseringar
Rensa alla

14årig kille söker någon social att umgås med runt Sollentuna 😉


Ämnesstartare

Hej jag är en positiv och lugn kille på 14 år

Mina föräldrar är skilda sen länge och jag går i skola i Dalarna men åker dom flesta helgerna till min morsa i Sollentuna. Jag trivs bra i Sollentuna men problemet är att jag inte känner någon att umgås med eftersom jag oftast brukar träffa nya personer genom vänner och spana har jag inte här =(. Det är inte så att jag är blyg men eftersom jag inte känner någon här så spenderar jag ofta helgerna framför TV/datan vilket blir tråkigt. Jag har en äldre halvbror och en äldre låtsasbror som jag umgås ganska så mycket med, men det är inte riktigt samma sak. Så jag söker en kille/tjej 13-15 år runt Sollentuna att umgås med. 

Lite info om mig själv

jag är 1.76 lång har mörkbrunt "fluffigt"hår och är en riktig sport-fåne som är trött på att vara forever alone på helgerna och loven.

Anledningen varför jag skriver det här är som sagt för att jag är trött på att vara ensam på helgerna och jag tycker här är värt ett försök 😉

Om ni är intresserade eller känner någon som kan vara det så kan ni skicka ett PM. Kille eller tjej spelar ingen roll =D


   
Citera

 "jag söker en kille/tjej 13-15 år runt Sollentuna att umgås med." 

"jag är 1.76 lång har mörkbrunt "fluffigt"hår"

Skulle ditt utseende ha någon betydelse då menar du? 


   
SvaraCitera

awww fluffigt hår <3 så söt 


   
SvaraCitera

Åh, hoppas att du hittar någon trevlig att umgås med 🙂 Själv är jag för gammal och bor på helt fel plats i landet... Men du verkar trevlig, hoppas du hittar någon! 


   
SvaraCitera

RÄKNA INTE MED MIG!!!!Tumme upp


   
SvaraCitera