Aviseringar
Rensa alla

Förbjud tiggeri?


Jag tycker att det är ganska jobbigt med tiggare, eftersom jag själv lever på studiebidrag och lån som är skyhöga och så kommer någon fram och vill ha mina hårt fördärvade pengar, som är hälften bara ett lån, jag kan inte dela med mig av pengar som inte ens är mina egna, men jag tycker de kan ligga lågt isåntfall och inte vistas i småstäderna. De borde få hjälp av folk som jobbar med sånt där, inte tigga.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

NiklasW: Gävleborgspolisen hävdar att det är organiserat och att de omsätter 10 miljoner om året.

Men herregud... Har du ens läst det som länkats? Och det som skrivits? Det kastas rätt upp i ditt ansikte hur fel både du och alla andra har som påstått "titta, vad var det vi sa, tiggeriet är organiserat" och ändå fattar du inte? Och så pratar du om att andra är verklighetsfrånvändaSover

Områdeschefen för Gävleborg ljög, vilket poliser i Gävleborg bekräftar.

"Sören bor själv utanför Söderhamn, och han beskriver att polisen nyligen gjorde en insats mot campingen för att kontrollera rykten. Det bekräftas också av en artikel i Hela Hälsingland om insatsen som genomfördes i mars, där polisens egna uppgifter går isär från det Lars Fredin påstår.

– Vi vill höra om de kan ha blivit utsatta för någon form av brott, som till exempel människohandel. Men vi har inte fått några indikationer på att så skulle vara fallet, sade polisens presstalesman Mikael Hedström då.

Trots det spred Lars Fredin felaktig information till media och säger därmed emot polisens tidigare uppgifter."

Ändå spyr du ur dig sånt här:

NiklasW: Vänstern: "Där ser ni, tiggeriet är inte organiserat". #vänsterlogik

Aja men vänta så ska jag lägga mig på din nivå då. SDarna: "Tiggeriet är organiserat. Dom som påstår att Lars Fredin ljugit har fel" #sdlogik

Länkar den igen så kanske du läser denna gången:

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/798208-nya-uppgifter-polisens-miljonlogn-pratade-bara-med-tre-tiggare

Varför är jag inte förvånad? Fy fan...

Hjärta


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera