Aviseringar
Rensa alla

Försöker han såra mig?


Ämnesstartare

Hej!
Hade en gruppchatt med min kille och hans vän. Helt plötsligt skickade min kille två videos på en tjej som sög av en kille. Han skrev att hon var söt. Ja, hon var absolut sådär söt så jag med lite dåligt självförtroende känner mig motsatsen till söt. Filmerna är videos han sparat som han fått av andra killar.
Varför sparar han klippet? Varför skickar han det i gruppchatten när han vet att jag börjar jämföra mig liksom?


   
Citera

han är minst/antagligen "bara" dum i huvudet men gör slut ögonaböj med den bajskorven


   
SvaraCitera

Fett onödigt ju .


   
SvaraCitera

det var möjligtvis ett sätt för honom att markera att "det här är vad söta tjejer gör och vad jag gillar och vill ha", för att du ska förstå hur du ska få hans bekräftelse och uppmärksamhet. och sen ger han dig skit för att du inte är en rolig och härlig tjej som vill titta på sexklipp och prata sex med honom. med andra ord försöker han forma dig till att passa hans önskemål och behov.

(men kan vara så att jag läser in för mycket och att han bara var osmaklig och trög).


   
SvaraCitera

Lite onödigt och tanklöst gjort kanske. Men det kanske ändå inte var hans avsikt att du skulle bli ledsen. Är du säker på att han vet att du börjar jämföra dig?, jag menar det kan inte vara så att han inte fattat det och inte heller tänkt så långt?, ibland gör folk lite dumma och klumpiga saker utan att egentligen mena något illa.


   
SvaraCitera