Aviseringar
Rensa alla

Forum - ska man vara bekväm med det som en nybörjare?


Ämnesstartare

Jag är ny här i denna forum, faktiskt så är det här första gången som jag skriver eller använder mig av ett forum. Så jag har några frågor: Hur fungerar ett forum? Hur ser det ut i forum-världen? Ska man våga vara öppen? Ska man öppna upp sig för andra via forum? Ska man låta sig vara sårbar? Kan man skapa kontakter via det här forum? Kan man hitta bra vänner och människor här? Är detta bättre än Flashback? (jag hoppas det)

Allt detta får mig att låta konstig men jag bara undrar
So please help a nubie here! Glad 


   
Citera

Beror på hur öppen du vill vara. På internet så kan vem som helst se vem du är om du ger ut för mycket, ha det i baktanke. 


   
SvaraCitera

1. UM är öppet även för dom under 18 år - det är inte Flashback. 

2. UMs medlemmar eller i vart fall dess moderatorer är klart vänster. Uttrycker man högersympatier blir man lätt klassad som nazist, högertroll och/eller främlingsfientlig.

3. Du kan vika ut dina tankar och vara hur sårbar du själv vill eftersom du är anonym. Så länge dina tankar inte kritiserar vänstern eller har negativa åsikter om invandringen.

4. UM är ingen kontaktförmedling utan ett diskussionsforum. Men det finns säkert folk som träffat både kompisar och livspartners här... vad vet jag?

Välkommen i vart fall.   Blink


   
SvaraCitera

Ungdomar.se är en varm plats där man får vara som man är. Folk är för det mesta väldigt snälla. Forumet går inte att jämföra med flashback. 

Välkommen!


   
SvaraCitera

you make me feel like a natural woman


   
SvaraCitera

Du dikterar villkoren själv, du kan vara naket jävla självutlämnande på ett sätt som inte går att göra i din vanliga kontext eller bara trolla sönder, knyta kontakter eller skapa fiender. Jag likt många andra här gör också allt av det jag nämnt på samma gång.


   
SvaraCitera

Har varit medlem på många forum, men UM är något speciellt. Det är det ända jag stannat på. Kanske har med att det är "ganska litet" och man lär känna vilka filurer som finns här.


   
SvaraCitera