Aviseringar
Rensa alla

"Gaming Glasögon" - Gamers HJÄLP!


Ämnesstartare

Hej!

Jag lyssnade på Heatons senaste podd där han nämnde "gaming glasögon" och att det kunde hjälpa proffsen att sitta längre perioder för att slippa få trötta/torra ögon.

Jag googlade lite och hittade detta inlägg -> http://bestgear.se/gaming-glasögon/ och är riktigt sugen på att köpa ett par melaoptics gaming för ca 500kr

Någon här som har testat dessa? Funkar det? HJÄLP!


   
Citera
Ämnesetiketter

Nej, ej testat. De skall höja klarheten av bilden (lite), så att det blir enklare att se. Sedan så anstränger sig inte ögonen lika mycket, det gör så man kan hålla bättre fokus, och fokusera längre perioder.
Vet ej om det är värt, men om du sitter mycket vid datorn så kan det ju vara värt att investera i ett par.
Gunnar heter ju märket som är populärast såvitt jag vet. Men de kostar 800 kr, de som är standard-bra.
F.lux
http://www.maxgaming.se/gaming-glasogon

Sedan sitter ju de som spelar datorspel på proffisionell nivå så de över många timmar, därför har de det. Men om du har pengar över så är det ju bara bra.


   
SvaraCitera

H34t0n blir la säkert spronsrad, gå ej på.
Ladda ner flux eller nåt ist


   
SvaraCitera

Jag tycker det är trevligare än f.lux. f.lux stänger jag av när jag kollar film eller spelar - men inte glasögonen jag använder. Använt både Melaoptic och Gunnars, tycker melaoptics varit snyggare, då de ger samma effekt utan att vara så äckligt gula, utan faktiskt bra transparanta. Betalade mer än 500 för mina dock så om det fanns en deal där så tycker jag verkligen det är värt pengarna. 


   
SvaraCitera

nej bara nej, spela bara för i helvete. de kommer inte direkt hjälpa dig till global eller något


   
SvaraCitera

Köpte såna och ranka upp 200 elo. 1800 rating på chessworld.com


   
SvaraCitera
Haien

De gör inget mer än att göra synfältet onödigt störande gult, ladda ner f.lux ist., mycket bättre och gratis alternativ.


   
SvaraCitera