Aviseringar
Rensa alla

Gillar en upptagen kille


Ämnesstartare

Hej, för att göra allt så kort som möjligt, jag behöver tips.
Det är så att för några dagar sedan så matchade jag med en kille på tinder och vi har nu pratat på snapchat i några dagar. Han flörtar med mig och ger mig komplinanger. Som den lilla starlken jag är så sökte jag upp honom på instagram och det visade sig att han är ihop med en tjej. Han sa till mig att han bara söker någon att hänga med ut till krogen med eftersom hanns tjej inte vill det/ är tråkig. Så jag köpte det och vi fortsätter prata och han fortsätter att flörta med mig. För någon dag sedan så bjöd han ut mig på middag men den blev inställd ( det kom saker i vägen). Han säger att han vill träffa mig, att jag är helt underbar och att om han inte var ihop med tjejen så skulle han typ göra allt för att bli ihop med mig.
Jag vet liksom inte vad jag ska göra, han säger att han älskar sin tjej men att han verkligen gillar mig med.
Vad ska jag göra? Vill liksom inte vara en tjej som tar någon annans kille, men jag tror att jag verkligen gillar honom. Men är även tveksam på att han verkligen gillar mig och bara inte är ute efter ett engångs ligg.
Vad skulle ni gjort?


   
Citera

Upplever att killen enbart är ute för att utnyttja dig, eller så är det att han ''lider'' av polygami dvs att han kan tänka sig att ha fler än en partner.
Hade jag vart du hade jag givit honom ett ultimatum om jag hade vart väldigt intresserad av honom, antingen väljer du henne eller mig för detta funkar inte annars. Eller hade jag sagt upp kontakten då han redan har en tjej. (är kille men tänker i teorin att jag är du ock tjej).


   
SvaraCitera

Alltså jag tycker inte det verkar som om den killen behandlar sin flickvän riktigt bra eftersom han säger att hon är tråkig och letar efter någon annan att hänga med ut till krogen sådär (såvida nu inte tjejen vet om det och tycker det är okej). Personligen tycker jag du bör låta bli att träffa honom och ha kontakt med honom om han inte gör slut med flickvännen. Jag tycker även det är viktigt att du är medveten om att ifall han kan behandla henne så, finns risken att han även kommer behandla dig så.


   
SvaraCitera