Aviseringar
Rensa alla

Har du brutit mot lagen någon gång?


Stöld inget jag är stolt över


   
SvaraCitera
torkan

Massa saker, knivlagen,  vapenlagen, (jag jagar och brukar ha kniv på mig i samhället och då bryter man mot knivlagen) oregisterart fordon, oförsäkrat fordon osv. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84: NejSover

Jo.

Storchen84: Synd för dig bara att mina föräldrar är gudarMycket glad

Trams. Gudsnacket kan du kanske lura i Hans-Peter, men jag vet bättre. Du kommer från en grovt kriminellt belastad familj. Det skulle inte förvåna mig om du är släkt i rakt nedstigande led med Bonnie & Clyde.

Storchen84: Nej du sköter all inbillning så bra så jag lämnar det till digTumme upp

Inbillar mig ingenting. Kom ihåg att jag har ett möte med Bengt Svenson kl 9.

Storchen84: Nämn ett.

Fortkörning.

Storchen84: För att?

Du är en trafikdåre. En fara för allmänheten.

Storchen84: Du har den erfarenheten ser jagGlad

Inte alls, men jag har vänner som arbetar som kriminalvårdare och de berättar väldigt ofta historier om vad som föresigår där inne.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

V.J.: Jo.

NejSover

V.J.: Det skulle inte förvåna mig om du är släkt i rakt nedstigande led med Bonnie & Clyde.

Hade varit ärad om så vore falletHjärta

V.J.: men jag vet bättre

Verkar inte så, du påstod precis att du visste något om min familjSover

V.J.: Fortkörning.

Åker man fortfarande inte till fängelse för - inte när det är så lågt som i mitt och alla andra fortkörares fall.

V.J.: Inbillar mig ingenting. Kom ihåg att jag har ett möte med Bengt Svenson kl 9.

Ahh justja, ditt inbillade möteMycket glad

V.J.: Du är en trafikdåre. En fara för allmänheten.

Helt olycksfri, tack vare att jag utgår att alla i trafiken utom jag själv är idioter - har räddat mig ur flertalet situationerGladEnda jag verkar vara en fara för är din psykiska hälsa - eller ja, hade varit - om det inte vore för att du vore ett troll. Bara en tidsfråga innan du tröttnar, avreggar och reggar igen för att börja trolla om något annat. Samma gamla visa. Hmm... Börjar undra om... du kanske är Patrick, hittat något annat att trolla omMycket glad

V.J.: Inte alls, men jag har vänner som arbetar som kriminalvårdare och de berättar väldigt ofta historier om vad som föresigår där inne.

Nä, du har bara sett TV - precis som alla andraGlad

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84: NejSover

Jo.

Storchen84: Hade varit ärad om så vore falletHjärta

Förvånar mig inte det minsta. De avgudas väl av er kriminella precis som Hitler avgudas av nazister.

Storchen84: Verkar inte så, du påstod precis att du visste något om min familjSover

Det gör jag också. Äpplet faller inte långt från trädet som det brukar heta.

Storchen84: Åker man fortfarande inte till fängelse för - inte när det är så lågt som i mitt och alla andra fortkörares fall.

Säg det till Bobbie Friberg da Cruz

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article12404449.ab

Storchen84: Ahh justja, ditt inbillade möteMycket glad

Här inbillas ingenting. Vi hade ett möte imorse kl 9. Jag visade honom vår konversation som jag hade skrivit ut och han blev mycket upprörd. Han lovade förändring och kommer att ta upp saken på rikspolisstyrelsens nästa möte.

Storchen84: Helt olycksfri, tack vare att jag utgår att alla i trafiken utom jag själv är idioter - har räddat mig ur flertalet situationerGladEnda jag verkar vara en fara för är din psykiska hälsa - eller ja, hade varit - om det inte vore för att du vore ett troll. Bara en tidsfråga innan du tröttnar, avreggar och reggar igen för att börja trolla om något annat. Samma gamla visa. Hmm... Börjar undra om... du kanske är Patrick, hittat något annat att trolla omMycket glad

Och du tror att det kommer att hålla? Bara en tidsfråga innan du kör ihjäl någon. Det är så fortkörare resonerar "Det drabbar inte mig utan bara alla andra". Jag vet inte vem Patrick är, men det är väl troligtvis någon av dina medbrottslingar.

Storchen84: Nä, du har bara sett TV - precis som alla andraGlad

Ja, det gör jag också, men när jag ser på tv är det inte på överdrivna fängelseserier utan på intellektuella program som går på Sveriges Television, Kunskapskanalen, UR, Tv4 fakta och andra kanaler som sänder djupsinniga program.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

V.J.: Jo.

Nej.

V.J.: De avgudas väl av er kriminella precis som Hitler avgudas av nazister.

Mycket glad

V.J.: Det gör jag också. Äpplet faller inte långt från trädet som det brukar heta.

Ditt upprepade påhopp på min familj som du inte vet ett dugg om börjar få dig att framstå som tämligen patetisk. Förvånar mig dock inte att du inte är medveten om det, du är väl så van...

V.J.: Säg det till Bobbie Friberg da Cruz

Hahahah kunde du inte hittat ett sämre exempel? För det första var detta i Norge. För det andra - bara 18 dagar för att ha kört 61 km/h över hastighetsgränsen??? Seriöst?????? För det tredje - så finns det något som heter "bilmålvakter" - detta gör fartkameror, parkeringsböter och trängselskattskameror helt värdelösa om man använder sig av en sådan. Hade jag velat köra så pass fort hade jag gjort det, men återigen (och detta är för det fjärde också) så är mitt "fortkörande" så pass litet att man inte ens blir stoppad för det. Har både kört om och blivit omkörd av polisbilar (utan blåljus - polisen skiter alltså själv i hastighetsbegränsningen). Fett /care på det.

V.J.: Vi hade ett möte imorse kl 9.

Sover

V.J.: "Det drabbar inte mig utan bara alla andra"

Fast saken är ju - att det drabbar inte alla andra heller. Det drabbar några andra, ja, speciellt dom som kör 60+ km/h för fort. Men långtifrån alla.

V.J.: och andra kanaler som sänder djupsinniga program

För att titta på "djupsinniga program" så är du ganska löjlig. Men men - kan du kan jagSkål

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84: Nej.

Jo.

Storchen84: Ditt upprepade påhopp på min familj som du inte vet ett dugg om börjar få dig att framstå som tämligen patetisk. Förvånar mig dock inte att du inte är medveten om det, du är väl så van...

Jag vet mer än du tror.

Storchen84: Hahahah kunde du inte hittat ett sämre exempel? För det första var detta i Norge. För det andra - bara 18 dagar för att ha kört 61 km/h över hastighetsgränsen??? Seriöst?????? För det tredje - så finns det något som heter "bilmålvakter" - detta gör fartkameror, parkeringsböter och trängselskattskameror helt värdelösa om man använder sig av en sådan. Hade jag velat köra så pass fort hade jag gjort det, men återigen (och detta är för det fjärde också) så är mitt "fortkörande" så pass litet att man inte ens blir stoppad för det. Har både kört om och blivit omkörd av polisbilar (utan blåljus - polisen skiter alltså själv i hastighetsbegränsningen). Fett /care på det.

Här har du ytterligare ett exempel som skedde i Sverige. http://www.corren.se/nyheter/fangelse-for-fortkorning-4588587.aspx. Sedan är det min professionella bedömning att om vi ska få en nollvision av fortkörningar så måste samtliga fortkörningar bestraffas hårt, oavsett om det bara är 1 km för fort. För det är så det börjar, det börjar med fortkörningar och slutar med mord. Därför måste sådana som du stoppas NU, innan det är för sent.

Storchen84: Fast saken är ju - att det drabbar inte alla andra heller. Det drabbar några andra, ja, speciellt dom som kör 60+ km/h för fort. Men långtifrån alla.

Säg det till alla dem som dödas i trafiken varje år.

Storchen84: För att titta på "djupsinniga program" så är du ganska löjlig. Men men - kan du kan jagSkål

När det kommer från dig så tar jag det som en komplimang.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

V.J.: Jo.

Nej.

V.J.: Jag vet mer än du tror.

Jag vet, du är asduktig på att prata om sådant du inte vet ett skit omTumme upp

V.J.: Här har du ytterligare ett exempel som skedde i Sverige.

Synd att sidan inte funkar.

V.J.: Sedan är det min professionella bedömning

Din "professionella bedömning" är ett skämt.

V.J.: Säg det till alla dem som dödas i trafiken varje år.

Dom som dödas i trafiken varje år gör det inte för att dom kört 5-15 km/h för fort utan för att dom kört påverkade, trötta, sjukt fort, utan körkort, kört motorcykel utan hjälm och/eller körkort (hur många sådana artiklar har man inte läst...). Och nu pratar jag bara om singelolyckor.

V.J.: När det kommer från dig så tar jag det som en komplimang.

Vadå? Att du är löjlig?Mycket glad

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84: Nej.

Jo.

V.J.: Jag vet, du är asduktig på att prata om sådant du inte vet ett skit omTumme upp

Jag vet allt om dig. Vad du heter, var du bor, när du stiger upp, när du går och lägger dig, vad du äter till frukost, vilket dasspapper du använder etc. Mina poliskontakter spanar på dig dygnet runt.

Storchen84: Synd att sidan inte funkar.

Ta bort sista punkten i länken så funkar det.

Storchen84: Din "professionella bedömning" är ett skämt.

Min professionella bedömning efterfrågas dagligen av poliser, jurister, socialsekreterare etc.

Storchen84: Dom som dödas i trafiken varje år gör det inte för att dom kört 5-15 km/h för fort utan för att dom kört påverkade, trötta, sjukt fort, utan körkort, kört motorcykel utan hjälm och/eller körkort (hur många sådana artiklar har man inte läst...). Och nu pratar jag bara om singelolyckor.

Inte nödvändigtvis. Minsta misstag kan leda till döden, även om man inte själv kör vårdslöst.

Storchen84: Vadå? Att du är löjlig?Mycket glad

Ja, för jag är åtminstone inte kriminell och om det är löjligt att vara en laglydig medborgare så är jag med stolthet löjlig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84: Har både kört om och blivit omkörd av polisbilar (utan blåljus - polisen skiter alltså själv i hastighetsbegränsningen). Fett /care på det.

Just det. Jag vill tillägga att bara för att det finns poliser som bryter mot lagen så är det ingen ursäkt för att själv göra det.


   
SvaraCitera

V.J.:
Ja, mer än en gång
Om ja, vilken lag?

Man bryter ju små lagar hela tiden som nedskräpning och liknande.. Värre grejer är väl att man testat olika droger(ung o nyfiken) samt misshandel(inte en oskyldig människa som ligger ner på marken vilket ordet misshandel får det att låta som i mina öron)


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Stålröven: Man bryter ju små lagar hela tiden som nedskräpning och liknande..

Rättelse: DU bryter sk "smålagar" hela tiden. Själv kan jag stolt säga att jag aldrig någonsin brutit mot lagen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

V.J.: Jo.

Nej.

V.J.: Jag vet allt om dig.

NejSover

V.J.: Mina poliskontakter spanar på dig dygnet runt.

Tråkigt troll börjar bli lite för uppenbartTumme nedHur lågt förtroende jag än har för polisen vet jag ändå att man inte kastar bort resurser på detta sätt. Kan du inte bara återgå till att trolla lite mindre uppenbart? Är inte speciellt kul annars.

V.J.: Minsta misstag kan leda till döden

Nu överdriver du. Extremt mycket dessutom. Nej, minsta misstag kan inte leda till döden. Inte alltid. Det beror väldigt mycket på vad man kör, hur fort man kör, var man kör och en del andra variabler jag inte orkar räkna upp. Skärp dig nu.

V.J.: så är jag med stolthet löjlig

Mycket glad

V.J.: Just det. Jag vill tillägga att bara för att det finns poliser som bryter mot lagen så är det ingen ursäkt för att själv göra det.

Vad bra att du sa det. För 1: Poliser ska föregå med gott exempel. Blir man omkörd av en polis utan blåljus så klandrar jag inte dom som är så pass lättpåverkade som tar efter det. Eller någon turist som kanske tänker "oj, jag kör visst för långsamt, bäst att gasa lite.

För det andra så kan det vara farligare att störa trafikflödet än att köra för fort. Jag tänkte skriva en utförlig förklaring, men det känns fruktansvärt bortkastat då du uppvisar total okunskap och ointresse för hur det funkar i trafiken rent praktiskt. Du skulle inte förstå hur utförligt jag än förklarade det.

V.J.: Själv kan jag stolt säga att jag aldrig någonsin brutit mot lagen.

Du har brutit mot lagar och gör det regelbundet - dock uppenbarligen utan att vara medveten om det. Så "små" är dom lagarna alla bryter mot regelbundet - att man gör det omedvetet.

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84: Nej.

Jo.

Storchen84: NejSover

Jo.

Storchen84: Tråkigt troll börjar bli lite för uppenbartTumme nedHur lågt förtroende jag än har för polisen vet jag ändå att man inte kastar bort resurser på detta sätt. Kan du inte bara återgå till att trolla lite mindre uppenbart? Är inte speciellt kul annars.

Det är inte bortkastade resurser när jag förklarade för Bengt vilken ihärdig brottsling du är.

Storchen84: Nu överdriver du. Extremt mycket dessutom. Nej, minsta misstag kan inte leda till döden. Inte alltid. Det beror väldigt mycket på vad man kör, hur fort man kör, var man kör och en del andra variabler jag inte orkar räkna upp. Skärp dig nu.

Joho du. Det är inte ens säkert att du själv orsakar din dödliga trafikolycka utan det kan vara någon annan, som du som orsakar den genom att köra vårdslöst och därmed orsakar en annan persons olycka som slutar med dödlig utgång.

Storchen84: Vad bra att du sa det. För 1: Poliser ska föregå med gott exempel. Blir man omkörd av en polis utan blåljus så klandrar jag inte dom som är så pass lättpåverkade som tar efter det. Eller någon turist som kanske tänker "oj, jag kör visst för långsamt, bäst att gasa lite.

Jag håller absolut med om att poliser ska föregå med gott exempel och de poliser som kör för fort när de inte är på utryckning skall omedelbart tas ur tjänst och avskedas, men åter igen, så är det ingen orsak för att själv bryta mot lagen, då ska man visa sig vara bättre.

Storchen84: För det andra så kan det vara farligare att störa trafikflödet än att köra för fort. Jag tänkte skriva en utförlig förklaring, men det känns fruktansvärt bortkastat då du uppvisar total okunskap och ointresse för hur det funkar i trafiken rent praktiskt. Du skulle inte förstå hur utförligt jag än förklarade det.

Varför skulle man störa trafikflödet bara för att man inte kör för fort? Man ska köra strax under hastighetsbegränsningen. Aldrig EXAKT som hastighetsbegränsningen då man lätt riskerar att hamna över den då vid nertryck av gasen. Ett exempel, är hastighetsbegränsningen 80 bör man ligga i 76-77 för då är det mindre risk att hamna över 80 om man bara trycker ner gasen lite grand.

Storchen84: Du har brutit mot lagar och gör det regelbundet - dock uppenbarligen utan att vara medveten om det. Så "små" är dom lagarna alla bryter mot regelbundet - att man gör det omedvetet.

Bara för att du är kriminell innebär det inte att alla andra också är det. Jag har aldrig någonsin brutit mot lagen för jag kan lagen som min egen ficka och är det något jag är osäker på, om så bara det minsta lilla så kollar jag i lagboken innan jag begår en handling som jag är osäker på om den utgör en brottsling sådan.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

varje dag..


   
SvaraCitera