Aviseringar
Rensa alla

Har fått lite fjärilar i magen av en tjej.


Ämnesstartare

Okej så här ligger det till. När jag var och käkade med en kompis och hans flickvän och några av hennes kompisar. Det var en av dom här tjejerna, som jag tyckte var snygg . Hon var jätte trevlig när vi var där och när man satt vid bordet, så fick man blicker när man sa något osv. När vi skulle dra hem, så gick jag min väg hemåt och de gick ett annat håll. Dom ända som sa hejdå var den här tjejen och min polare såklart.

Ungefär 3 dagar efter detta, så följde jag hon på instagram och hon gjorde de samma. 1 dag efter det så tänkte jag vafan jag lägger till henne på snapchat en bra start liksom. Hon accepterade min vänförfrågning på snapchat några timmar efter det, så introducerad mig på snapchat vem jag var och så sa jag att de var jag som käkade med er och min kompis. hon introducerade säg på samma sett som mig osv och nu har vi snackat med varandra nästan 2 veckor, men hon verkade ganska intresserad av mig i början men nu känns det inte alls lika mycket och jag frågade min kompis som var med och käkade. Jag sa såhär '' Jag börjar få lite fjärilar i magen för den här tjejen'' Han sa att hon var på g med en annan kille för ett tag sedan, som inte blev något. 
Det är alltid jag som tar initiativet att starta en konversation. 

Kan jag har gjort något fel eller varit för mycket på eller har hon tröttnat på mig? Behöver gärna hjälp så fort som möjligt med detta.


   
Citera
Ämnesetiketter