Aviseringar
Rensa alla

homosexuella relationer gymnasiet


Ämnesstartare

ni ser ju rubriken. sitter uppe nu, mitt i natten, o är deppig som fan. känns som jag aldrig kommer ha något mer än en sexuell relation eftersom jag har intrycket att homosexuella relationer, 99 utav 100 gånger, oftast är sådär, lixom bara en sexträff. ska börja 9an efter sommaren så de e kanske lite väl tidigt att tänka på sänt här.
har redan gjort sexuella grejer med en kille på skolan som jag absolut ångrar, vill göra det med någon som jag gillar o iaf är ganska kär i lixom. 

men det är ju just det som e problemet.  finns det ens relationer som baseras på ömsesidig kärlek i gymnasiet mellan två killar? har aldrig hört talas om de. finns det ens många som är ute ur garderoben då? 

sorry för en relativt lång post, det är min första. gjorde denna profil enbart för denna fråga eftersom hjärnan bara går just nu. 


   
Citera

Det är ganske enkelt att framstå som felfri för dom som inte känner en.
Säg att du blir kär i en kille som verkar problem lös och felfri för dig.
Om det nu är det du hoppas på.
När du sedan lär känna honom så ser du att han är instabil, har problem, försörjer dessutom inte sig själv antar jag., och värst av allt, hatar att diska och städa.
Då sitter du där och funderar på hur du igen kan få allt  att kännas problem löst som förut, det finns trick men i slutändan fiser han på olämpliga tillfällen, lämnar snus på bordet, gillar den där låten du absolut hatar och dessutom snackar skit om sina kompisar aldelles för ofta.

När jag hamnar nära en som verkar villja vara tillsammans med mig så ser jag till att umgås med människan fram tills deras problem bubblar upp, och även bortom den punkten, för då får jag se hur människan skulle vara att spendera resten av mitt liv med.
vilket är mer intressant för mig för jag blev så missledd av ett första intryck när jag var 18 att jag hamnade på en helt annan väg i mitt liv och kunde inte ta mig tillbaka på några år.
Det sög hårt ibland när min familj inte kände igen mig ens.

Angående DEP: Försök att dampa loss någonstans där ingen hör dig och slå på träd eller väggar och få ut allt, jag gjorde faktiskt det nyss, jag sparar VARFÖR till dig att ta reda på.

// Joel.


   
SvaraCitera