Aviseringar
Rensa alla

hur blir man cool?


Ämnesstartare

jag är knubbig, har glassögon, har aldrig haft en fv, har mera vänner online än på rikitgt. Efter sommarlovet när skolan börjar igen så vill jag bli populär och cool och älskad. hur blir man cool


   
Citera
Ämnesetiketter

Ta av dig glasögonen, skaffa linser istället. Börja slå folk som är svagare än du själv, genom att trycka ner enkla offer så ser alla hur ball du är och ditt eget självförtroende kommer också höjas eftersom du kommer känna att du står över andra människor. Börja röka, supa och knarka. Ta på dig coola kläder, bry dig inte om att skaffa en egen stil eller identitet, bara kör på vad trenderna anser är populärt för tillfället. Lyssna på samma skräpmusik som alla andra, sånt som är populärt för tillfället och som spelas frekvent på NRJ. Du får inte vara för annorlunda eller konstig när det kommer till dina preferenser för film och musik, det är viktigt att bara konsumera kultur som majoriteten av befolkningen är överens om är bra. Börja torska ämnen i skolan, ingen gillar människor som är duktiga eller intelligenta. Dumma människor, vilka utgör en majoritet av befolkningen, blir bara osäkra runt smarta människor, så om du är smart bör du genast låtsas vara dummare än vad du är, men inte så dum att du framstår som utvecklingsstörd.

Lycka till med att bli omtyckt!


   
SvaraCitera

okej asså va bara dig själv du kan snygga till dig lite med att  skaffa linser klippa dig mer och skaffa bra kläder men va dig själv ba o skaffa örhängenBlinkCool hur gammal e du?


   
SvaraCitera