onödigt elak:
det tycks vara så att det har undgått isola att man kan hälla från en påse till en behållare, inga övriga kommentarer.
jaså, så uppfinningen decilitermått är helt onödig enl dig? där ser man
isola:
jaså, så uppfinningen decilitermått är helt onödig enl dig? där ser man
va? det finns inte något behov av att trycka ned ett litermått i en påse, det går utmärkt att hälla från påsen ner i litermåttet.
oftast allt i samma om det inte gäller ägg som ska separeras
onödigt elak:
va? det finns inte något behov av att trycka ned ett litermått i en påse, det går utmärkt att hälla från påsen ner i litermåttet.
decilitermått, skrev jag.
Det beror på men "blanda alla de torra ingredienserna och vänd ned i smeten" brukar få mig att stöna av tristess. Det beror lite på vad det är för kaka och hur lätt det klumpar sig etc. Ofta är det för att bakpulvret ska vara överallt och inte bara lite här å där. Men men. Jag bakade muffins idag med allt i ett och det blev lyckat. Hade iförsig ingen kakao i, kakao och mjöl har tendens att klumpa ihop sig
(ingen kommer läsa det här och ännu mindre kommer någon citera detta Buhu)
Yaren:
Det beror på men "blanda alla de torra ingredienserna och vänd ned i smeten" brukar få mig att stöna av tristess. Det beror lite på vad det är för kaka och hur lätt det klumpar sig etc. Ofta är det för att bakpulvret ska vara överallt och inte bara lite här å där. Men men. Jag bakade muffins idag med allt i ett och det blev lyckat. Hade iförsig ingen kakao i, kakao och mjöl har tendens att klumpa ihop sig(ingen kommer läsa det här och ännu mindre kommer någon citera detta Buhu)
jag läste!
jag också
Beror på vad jag bakar. Är det något finare, typ tårta så gör jag enligt recept
isola:
ska man mäta upp en deciliter av varje grej så blir det ju enklast så. syftade på när man tar upp mjölet/vad det nu kan vara ur påsen medelst decilitermått.
oftast brukar det vara rätt jämna tal så blir inte så knepigt att räkna. brukar förövrigt hälla direkt från paketen i litermåttet, det går hur fint som gelst.