Aviseringar
Rensa alla

Hur många har provat?


Jag har rökt men nu gör jag inte det längre pga konsekvenser.
Tyckte det var skönt att röka. Jag blev mer avslappnad, kunde äta, kände mig glad och dagarna gick fortare (vilket hjälpte mig enormt då jag inte trivdes alls hemma.) Dessutom är smaken oftast godare än tobak. Det är det jag saknar mest.


   
SvaraCitera
Draug

lurifax69: Ja

Pga lindrar mina sömnproblem, dämpar ångest osv. Funkar 100 ggr bättre än alla s.k "läkemedel" sjukvården pressar i en. Vore marijuana lagligt skulle jag aldrig mer röra ett piller i resten av mitt liv, skulle förmodligen sluta dricka helt och hållet också. I princip Allting har någon form av bieffekt likaså cannabis, men dessa effekter är så pass milda i jämförelse med allt annat destruktivt skit som finns att få tag i. Sverige kanske kmr till insikt och avkriminaliserar det om si sådär 50 år...


   
SvaraCitera

Nachac:
Naturligtvis inte. Cannabis är narkotikaklassat och som sådant illegalt att inneha och bruka. Skulle givetvis aldrig falla mig in att göra något så oansvarigt som att bryta mot lagen.

Jag anar ironi..


   
SvaraCitera

NiklasW: Jag anar ironi..

Vadå, skulle jag?


   
SvaraCitera

   
SvaraCitera

Zymba: Om det enda som händer är att man 1) blir fett seg 2) måste googla om 'fantastiskt' är ett ord och 3) man blir sjukt hungrig så känns det inte så jäkla kalas att fortsätta, ärligt talat.

sympatiserar enormt med denna beskrivning. slutade dock inte uppskatta cannabis för det.


   
SvaraCitera

christover_bandy: eftersom det är olagligt och stigmatiserat

nte ja, förderar öl iställe1 helt enkelt


   
SvaraCitera

man måste vara skit social för att få tag på skiten


   
SvaraCitera
Draug

Snappy: man måste vara skit social för att få tag på skiten

Inte om du planterar ett frö och vårdar det ömt.


   
SvaraCitera

Draug:

Inte om du planterar ett frö och vårdar det ömt.

bor hemma just nu 


   
SvaraCitera
Draug

Snappy: bor hemma just nu

Hindrade inte mig när jag fortfarande bodde hemma. Finns ju alternativa möjligheter utomhus också, även om inte det svenska klimatet alla gånger är det bäst lämpade för ändamålet så är det fullt möjligt.


   
SvaraCitera

lurifax69: Ja

HAR, men mina psykosanlag bad mig att sluta.


   
SvaraCitera

finns oändliga möjligheter. Man kan inte ersätta alkohol med cannabis dock. vilt skilda effekter. cannabis är en social drog som gör dig lugn, fredlig och långsam, gör att du får ovanliga och avbrutna tankemönster och att du ofta blir sömnig. detta när du har rökt tillräckligt för att bli hög (oftast ingen jättemängd om det är av god kvalitet). Du kan bli olika grader av hög på olika mängder och sorter. om du inte har rökt tillräckligt blir du bara en aning lugn och din ångest och stress dämpas. det är inte en festdrog utan den är av mer vardaglig sort.


   
SvaraCitera