Aviseringar
Rensa alla

Hur startar man en konversation?


Ämnesstartare

Hej! Jag undrar hur man startar en konversation i det verkliga livet t.ex. i skolan. Har nån något tips på typ vad man prata om? Behöver nämligen mer vänner, är ganska ensam i skolan om inte mina två bästa vänner är där.


   
Citera
Ämnesetiketter

Om du vill börja en korv. Så säg att hen har snygga kläder eller nått, sen försök komma fram till samma intressen som ni båda har, och sedan när ni har samma intressen så är det bara att forsätta och se hur långt ni kommer


   
SvaraCitera

Om du är blyg eller nått sånt så kan du ju försöka på folk på social och typ träna upp dig, om du undrar nått mer så är det bara att pm:a


   
SvaraCitera

Öppna din käft och låt ditt stämband och ev. andra behöriga fixa resten.


   
SvaraCitera

''Hej'' brukar vara en start man kan börja vid, lite bättre är ''hej, hur är läget?'' på så sätt har du startat en konversation, man kan alltid fråga om intressen och grejer, typ ''gillar du South Park'' eller vad det nu är för något så kan man komma rätt långt om man har gemensamma intressen dvs.


   
SvaraCitera

Hello,

My name is Katie, you came across your profile and became interested in you, please write me through my email address ckatiehiggins01@gmail.com so i can tell you about my self and send you my photo.

Thank you,
Katie


   
SvaraCitera