Aviseringar
Rensa alla

ingen känsel pung och ollon. Snälla hjälp


Ämnesstartare

Hej. har sedan i söndags bara fått mindre och mindre känsel i pungen och ollonet, nästan ingen känsel kvar längre. Vill åka till akutmottagningen men är sjukt nojjig eftersom det med största sannolikhet är pga droger. 

Vill verkligen åka till akuten men vad kan hända om jag nämner att det är droger som ligger bakom? Sjukt nojjig, snälla hjälp!


   
Citera
Ämnesetiketter

du kan ju vänta och se och stay off drugs tillsvidare, risken finns ju att snoppen ramlar av och då blir du en sån där hen


   
SvaraCitera

men va fan. åk.


   
SvaraCitera

don't do drugs! 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

På väg nu. Hur är det med läkare och tystnadsplikt?


   
SvaraCitera
Åtta

Din läkare har för det första tystnadsplikt, så du behöver inte oroa dig för att denne ska berätta för myndigheter eller dina föräldrar (om du är omyndig). För det andra så kommer de inte att drogtesta dig bara därför att du inte har någon känsel i pungen. Om du säger till dem att du tagit en drog (och berättar vilken och i vilka mängder) finns det ju dessutom ingen anledning att testa dig.

Läkare har visserligen anmälningsplikt till socialnämnden om de anser att du är i behov av akut tvångsvård, men det finns ingen som helst grund för det i ditt fall, så det behöver du inte vara orolig för.


   
SvaraCitera