Aviseringar
Rensa alla

Irakiska våldtäktsmän dömdes till utvisning


Ämnesstartare

herr_nilsson:

Ingen döms till fängelse!

Nu är det så att jag inte känner till det fallet. Men i så fall var det nog så att man inte hade tillräckligt med bevis för att dömma dom. Ifall man hade det så skulle dom till säkerligen blivit dömda.


   
SvaraCitera
Finnen

Tror inte svensk domstol förbiser en våldtäkt p.g.a gärningsmannens/männens etniska bakgrund...


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

KannibalKocken:

Men i så fall var det nog så att man inte hade tillräckligt med bevis för att dömma dom

döma*

Bevisningen var stark och de blev fällda, men slapp fängelse eftersom åklagaren inte åtalade för våldtäkt. Det är ett ganska omdiskuterat rättsfall, för alla vet ju att 14-åriga tjejer gärna har sex med nio okända killar. [tard]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

herr_nilsson:

Du har anklagat Sheriffen för rasism, och angripit den här debatten. Jag vill bara veta hur du tänker?

Vet inte hur väl du känner till Sheriffens förflutna på det här forumet, men det är inte så mycket en "anklagelse" som något han själv, åtminstone förut, med all sannolikhet erkände.

Om du missat det finns en liten grupp högerfolk här, främst sverigedemokrater och nationaldemokrater, som har som vana att leta upp vartenda våldsbrott som begås av en invandrare och starta ytterligare en tråd om det. Nu är iofs en del av dessa bannade på grund av alla personangrepp de dragit, men men. Nu när det gått lite tid utan att de haft något att länka till så måste de sträcka sig utanför Sverige och leta upp grejer i andra nordiska länder - därav min kommentar.


   
SvaraCitera

Sheriffen:

Livstid är helt rätt (Du röstade på detta alternativ)

Dom borde få påkar uppkörda i röven också! [mad]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Stringburka:

liten grupp högerfolk här

och en gigantisk grupp vänsterfolk

Stringburka:

som har som vana att leta upp vartenda våldsbrott som begås av en invandrare och starta ytterligare en tråd om det

Låt dem, det är väl helt naturligt att diskutera brott som väcker känslor. Det behöver inte vara det minsta rasistiskt att uttrycka de känslor man känner när man läser om sånt här. Och om man läser artikeln så förfäras jag ärligt talat mer över släktingarnas reaktion, än männens brott. Att man är där och försvarar dem och ens vågar antydda att rätten är orättvis. Hade det varit min bror som våldtagit en 14-årig försvarslös flicka, hade jag tagit avstånd från honom och han hade för mig inte varit min bror längre.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

herr_nilsson:

och en gigantisk grupp vänsterfolk

Höh? Relevans?

Jag menar att det finns en liten grupp med högermänniskor som beter sig så här, inte att vi har en liten högergrupp. Det är ganska jämt fördelat mellan höger och vänster på UM, om man ser den klassiska svenska skalan så att säga. Men inte alla högermänniskor beter sig så här, det är bara en liten grupp på ett par fem stycken, varav nu 3 är permabannade vad jag vet.

herr_nilsson:

Låt dem

Jag har inte försökt förhindra dem från det.

herr_nilsson:

det är väl helt naturligt att diskutera brott som väcker känslor

Ja, och det är helt naturligt att häckla dem för sina fjantigheter. Aldrig någonsin har jag sett någon av dessa starta en tråd om när en etniskt svensk begått ett brott, eller när inte härkomst nämnts. Det handlar inte om brottet i sig, det handlar om deras syn på invandrare och invandring. Är inte en invandrare misstänkt finns inget intresse.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Stringburka:

Aldrig någonsin har jag sett någon av dessa starta en tråd om när en etniskt svensk begått ett brott, eller när inte härkomst nämnts. Det handlar inte om brottet i sig, det handlar om deras syn på invandrare och invandring.

Och jag har full förståelse för att de gör det, det är exakt det de vinner terräng på. Medan högerpartier allt oftare tar poäng på frågor som brott och straff, värna om familjen och en tryggare vardag, retirerar andra politiska partier bort ifrån dessa frågor.

Sverigedemokraterna är faktiskt det enda partiet i Sverige, med chans på Riksdagsplats, som har ett omfattande program för invandringsfrågor. Andra politiska partier vågar inte ta i frågorna, av rädsla för att bli märkta som rasistiska eller främlingsfientliga. Det är tragiskt.

Gruppvåldtäkter, hedersmord, tvångsäktenskap är några av de saker vi läser om allt oftare. Ofta, inte alltid, utförda av människor med annat födelseland än Sverige. Trots detta finns ingen politisk vilja eller intresse för att titta på frågan eller ens erkänna att det finns ett problem.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

herr_nilsson:

Och jag har full förståelse för att de gör det, det är exakt det de vinner terräng på.

Jag vet att de vinner terräng på misinformation, ja.

herr_nilsson:

Sverigedemokraterna är faktiskt det enda partiet i Sverige, med chans på Riksdagsplats, som har ett omfattande program för invandringsfrågor.

Bullshit. Både MP och V har ju väldefinierad migrationspolitik, och de andra håller jag faktiskt inte så hård koll på. FP har ju gjort stora nummer av det, och även M har ju kommit med en del idiotiska uttalanden.
Oavsett så finns det mängder av trådar om SD's politik redan, det behöver vi inte ännu en av. Sverigedemokraterna och svensk invandringspolitik kan vi diskutera i trådar som har någonting att göra med svensk invandringspolitik och sverigedemokraterna.

herr_nilsson:

Gruppvåldtäkter, hedersmord, tvångsäktenskap är några av de saker vi läser om allt oftare.

Klart som fan vi läser om det ofta när det här högerpacket länkar allt som händer från treriksröset till danmark, och ofta från mindre tillförlitliga källor dessutom.
Och visst är det ett problem, det är inte någon som förnekar det, men vad har det med diskussionen att göra? Bara för att hedersmord är ett problem gör inte det det mindre patetiskt att sitta och leta artiklar och starta en ny tråd för allt som händer. Jag menar, den här typen av tidningsartiklar kan inte ens användas som referensmaterial i en debatt om invandring då det bara är anekdotisk bevisning, och väldigt svag sådan också. Och dessutom inte ens från Sverige.

Hade någon startat en tråd om invandringens problem och brottsligheten som följt av vad jag personligen ser som totalfallerad integration på grund av klassisk högerpolitik, så fine by me (om det inte funnits femtielva trådar om det redan, behövs liksom inte en till). Det är den här typen av idiotiska trådar jag stör mig på. Jag menar, jag ser kontrollsamhället som ett av de största hoten i modern historia, inte fan skapar jag en tråd bara för att Avliden har satt upp en ny övervakningskamera i sin enda Ica.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sheriffen:

Livstid är helt rätt (Du röstade på detta alternativ)

Ja, kan de inte hålla sig borta från kriminalitet så de inte få hjälp heller.


   
SvaraCitera

http://ungdomar.se/forum.php?threa​d_id=266976

ClosingTime:

Vissa, inga namn nämnda (Sheriffen), har en förmåga att varje gång det har skett en misshandel där invandrare varit inblandade, skapa en ny tråd om detta. Varje tråd börjar då handla om samma sak - SD 2010, ut med invandrarna, låt dem vara kvar, den vanliga debatten med andra ord.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera