Aviseringar
Rensa alla

Islamisering?


Ämnesstartare

Vad utspridda rösterna är


   
SvaraCitera

Jeffersson: Ottomanska Riket och Umayyad kalifatet lyckades radera fattigdom, rasism, sexism och våld med hjälp av Sharia. Ingen annan ideologi har lyckats med detta.

Du måste trolla.

Umayyad kalifatet var så lyckat eftersom de hade kristna romare samt judar som skötte större delen av administrationen och även det misslyckades.

Osmanska riket var främst starkt på grund av Europas och framförallt Tysk-Romerska rikets svaghet vilket skapade ett maktvakuum som turkarna kunde utnyttja...

Osmanska riket snarade cementerade rasism samt sexism. Harem samt slaveri förekom ända fram till slutet av 1800-talet.

Förövrigt: På grund av en korrumperad administration och en alltmer föråldrad militär organisation tog dock framför allt England och Frankrike efterhand allt mer över handeln i Medelhavet. Detta bidrog till den successiva militära tillbakagång och det gradvisa ekonomiska och politiska förfall som drabbade Osmanska riket under senare delen av 1700-talet.Under 1800-talet och början på 1900-talet tilltog problemen då riket samtidigt både utsattes för ständiga angrepp från yttre fiender och uppror inom rikets gränser. Stora landområden förlorades dels till nya stormakter som Österrike-Ungern och Ryssland, dels till folk inom Osmanska riket som, i den nya tidens nationalistiska anda, gjorde uppror och bildade självständiga stater (till exempel Grekland, Rumänien och Serbien). Besittningarna i norra Afrika övertogs i huvudsak av Storbritannien (Egypten) och Italien (Libyen).

Inga utopi inom sharia direkt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

bliuqzth:

Du har enbart repeterat samma påstående utan att ha förklarat varför och undvikt frågor.

Var du seriös när du skrev detta(undrar därför jag har för mig att du är SD:are)?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Detta är början på sveriges domedag den dumma jävla regeringen tar in sjävlmordsbombare och terrorister från mellanöstern snart så kommer fanskapen att spränfa barn familjer i luften. Man blir så jävla förbannad


   
SvaraCitera