Det börjar redan förra året då jag började tröttna på kött och tycka att doften var äcklig och konsistensen och allt med det var inte i min smak. Jag började äta mindre kött men inte så mycket stor skillnad. Jag började äta kött igen och tröttnade och min kropp ville inte ha Kött i magen så jag kände när jag tog en tugga biff i skolan och hemma att nej jag vill inte ha det här i mig längre. Men är det någon av egen efarenhet här som vet hur det känns efter någon månad för jag vet att när man äter mycket kött och byter direkt till att bli vegitarian kan magen typ få en schook så jag ska ta det lugnt men ni som är vegitarianer hur mår ni nu och vad känner ni som ätit kött inann för skilland. Tycker dock inte att det är äckliget eller att jag försöker ändra på någon för den äter kött.
Får ens kropp en chock av att sluta äta kött så har man fan en jävligt mesig kropp asså. Däremot kommer du antagligen att ta skada rent själsligt eftersom kött, eld å hög puls är allt som får livet att gå runt.
Upplevde inga problem med att växla till vegetarisk kost
så länge som man inte tror att det innebär att leva på Sallad så är det inga problem
Är jätte dåligt för miljön i många fall att vara vegan/vegeterian
Förstår inte varför man ska vara vegeterian överhuvudtaget
Du skriver att du ska bli veg på grund av att du inte gillar bland annat doft och smak. Får jag fråga... hur har du tillagat köttet? Kokt, stekt, grillat, friterat? Vad har det varit för kött? Nöt, gris, får eller vilt?
Rent tillagat kött är väl ingen höjdare utan det är bl a saltet och kryddorna som förhöjer smaken. Samt naturligtvis att köttet har uppnått exakt RÄTT temperatur vid tillagningen. Varken för låg temp (köttet är inte tillagat/rått) eller för hög temp (köttet blir ofta torrt och segt).
Här kommer en artikel från Forskning & Framsteg som visar hur viktigt köttet är för människan.