Aviseringar
Rensa alla

Kan någon hjälpa mig


Allan
Ämnesstartare

Hejhejhejj


   
Citera
Ämnesetiketter

Jag tycker tjejen verkar ganska taskig. Först har hon som ett av skälen till att hon ej vill börja ett förhållande med dig: att hon vill fokusera på skolan. Fast sen lite senare vill hon ändå träffa andra killar, detta gör mig lite tveksam till om hon verkligen är ärlig, jag menar om hon verkligen var så engagerad i att fokusera på skolan borde hon väl inte satsa på att träffa några killar över huvud taget.

Hon frågar om du skulle bli avundsjuk om hon träffar en annan kille, som om hon liksom verkligen vill veta, sen skickar hon en bild på sig själv och en annan kille där det ser ut som om hon gillar honom. Jävla onödigt tycker jag, verkar ju som om hon verkligen vill göra dig ledsen. Lågt och taskigt av henne.

Jag tycker inte det är okej att hon håller på sådär. Efter det du skrivit, får jag uppfattningen om att du kan ha respekt och vara hänsynsfull, men det verkar inte hon vara precis. Jag tror du förtjänar någon bättre. Om hon inte förbättrar sig och blir schysstare tycker jag du ska försöka strunta i henne och satsa på att försöka glömma henne. Du kan säkert hitta någon bättre. Lycka till...


   
SvaraCitera