Aviseringar
Rensa alla

Killproblem


Ämnesstartare

Det finns en kille som betyder allt för mig. Jag har redan en pojkvän. Jag är anledningen till varför han finns. Skulle jag inte hjälpt honom hade han inte existerat mer. Häromdan bjöd han ut mig på middag för en träff. Han vet inte att jag har en pojkvän för han skulle bli jätteledsen och tagit livet av sig om han fick veta, för jag har redan accepterat på när han bjöd ut mig. Han har till och med frågat chans på mig, och jag har varken svarat ja eller nej. Jag sa bara "jag är ingen bra flickvän" men det sket han i, för han vill verkligen ha mig. Han runkar på grund av mig, han spenderar mycket tid på mig. Jag måste göra slut med min nuvarande pojkvän och jag har lovat honom att inte vara otrogen. Jag vill inte göra slut med han, han kommer gråta i dagar om jag lämna han. Jag har alltid massa killproblem. Jag vet inte hur jag ska göra. Vet inte ens hur jag ska kontrollera mig för sluta få killar att bli så kära i mig. Hjälp mig snälla, det blir bara värre.


   
Citera
Ämnesetiketter

Denna kille känns inte hälsosam för dig i längden känns det som. Jag är fel person att avgöra det, eftersom jag inte träffat honom. Jag skulle försöka hålla mig inom vänskapszonen med honom och avvakta. Man behöver inte vara ihop för att umgås och betyda något för varandra. Vill du ha kvar din pojkvän så stanna hos honom. Eller är du bara rädd att såra honom om du gör slut?

Jag tycker du borde vara ärlig med killen m att du redan har en pojkvän. Kan han inte acceptera det bör du inte göra slut med din pojkvän. Det vore inte hälsosamt för någon. Är det så att ni faktiskt vill ha varandra vänta i så fall och avvakta.

Eftersom han är självmordsbenägen kan det bara bli värre för honom om du lovar honom mer än du kan ge. Därför håll dig som vän med honom tills vidare är mitt tips. Men som sagt jag vet för lite om situationen och gör det som känns bäst för dig, hur vidare du vill göra slut med din kille och bli tillsammans med honom istället.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Du har inlett något förhållandeliknande med två snubbar och nu är du ledsen för att du måste såra en. Hoppas du lär dig något från det här, att man kanske måste tänka ett steg längre istället för att gå på känsla ibland.


   
SvaraCitera

Samma hände mig
Finns en kille som jag är nära med och jag kände han innan min kille och när min kille kom in i mitt liv visste inte vad jag skulle göra och det var en dag jag mådde dåligt pga min kille och jag var inte ens tillsammans den dagen utan på g och jag kände mig ensam och att han inte verkade bry sig så gick och supa mig full med den andra killen och sluta med att vi höll på sen ringde killen jag var på G med och fråga vart jag va och jag ljög, sa jag var hos min kusin sen sa jag till killen jag var hos att jag måste börja gå för jag fick skuld känslor 
Killen som blev sen min kille hämta upp mig och frågade va jag håller på med, jag var helt full sen tog han hem mig där jag bor, vi satt nånstans inne och då berättade jag att det kändes som om han inte brydde sig om mig osånt sen insåg jag att  killen började gilla mig och sen slutade med att han fick känslor senare och nu är allt perfekt mellan oss, vi kanske bråkar ibland
MEN jag vet inte vad jag ska göra med den andra killen, han vet ej jag har kille 


   
SvaraCitera

Välj ingen utav dom, eller så väljer du din pojkvän och ser till att du inte blir ihop med den andre. Eller så väljer du bort din pojkvän och blir ihop med den andre. 


   
SvaraCitera