Aviseringar
Rensa alla

Könet på ditt ofödda barn


framtidsmord:
skulle inte köpa olika leksaker och sånt haha ni e roligamen kanske coola outfits. ifall det blir en flicka får hon va hit girl och om det är en pojke får han va kick-ass.

Killar och tjejer kan ha samma kläder


   
SvaraCitera

Avregistrerad:
Ofc man vill veta! Om det blev en tjej skulle jag bara köpa rosa saker! 😀 Om jag hade en kille skulle alla tro de var en tjej om han var klädd i rosa kläder och han skulle nog inte uppskatta sina bebis bilder eller om han var homo/bi så skulle jag kunna köpa rosa saker fast det skulle jag inte heller veta.. :/ Annars blir det väl blåa saker och något rosa till killen 😀

Fan va dåligt


   
SvaraCitera

Avregistrerad:

Men man kan ju inte direkt låta ett ny fött barn bestämma vad den vill ha på sig... Sen kommer kläder inte förstöra barnet eller ändra barnets personlighet när den blir äldre! Man har ansvar för barnet och det är en själv som ska uppfostra barnet så man bestämmer ju över barnet i alla fall när den är ung. Sen bara för att man klär tex sin dotter i en klänning behöver det inte betyda att jag vill att hon ska se kvinnor och män olika. Utan då vill jag kanske visa att hon ska vara stolt över att vara tjej och har samma rättigheter som killar, för varför ska inte  hon få klä sig som en tjej och inte kunna vara jämställd samtidigt?! Tycker det är de som är att se tjejer och killar olika, att alla ska klä sig lika och man ska inte ens få visa vilket kön man är och det visar ju mer att man inte är stolt för att vara tjej/kille.

Vaddå klä sig som en tjej? Killar kan också ha klänning och tjej e ingen klädstil


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Pommes. Snälla människa råden är 2,5 år gammal det är ju ingen av de du citerat som någonsin kommer att läsa det där.


   
SvaraCitera

Avem:
Pommes. Snälla människa råden är 2,5 år gammal det är ju ingen av de du citerat som någonsin kommer att läsa det där.

Okej men blir förbannad över att ingen bryr sig om hur människor egentligen uttalar sig


   
SvaraCitera