Aviseringar
Rensa alla

Kontaktad av pedofil


Ämnesstartare

Hej, Jag tror att jag idag blev kontaktat av en pedofil. Jag är en kille som är 13 år så jag kommer inte göra en stor grej av det men denna mannen hade ett icloud konto som han skickade meddelanden till mig med. Kontot hette ungefär Thea2005@icloud.com Han ville att jag skulle skicka en bild på mig själv vilket jag inte gjorde. Jag sa aldrig vad jag hette eller vart jag bor. Mitt nummer finns inte registrerat på någon hemsida som eniro eller hitta.se så jag tror inte han kan få reda på vem han är. Jag lyckades få honom att ringa mig och han använde inte dolt nummer så jag lyckades att få tag i numret. Jag tog reda på vem som var numrets abbonent och fick reda på information som namn och efternamn adress pin point location på vart han bor osv. Jag har blockerat honom på både icloud och telefon. Han bor väldigt långt bort så jag ser honom inte som ett hot. Vad borde jag göra nu


   
Citera

ingen aning det kanske inte var en pedofil 


   
SvaraCitera

Smar val


   
SvaraCitera

Smart val


   
SvaraCitera

Prata med en vuxen och/eller ring 11414


   
SvaraCitera

Bra att du är vaksam. Peddos är generellt rätt patetiska människor å inga man behöver vara rädd för. Skulle också råda dig att berätta för någon vuxen å lägga över ansvaret på denne.


   
SvaraCitera

Låter mer som ephebophilia än pedofili du pratar om.


   
SvaraCitera

Jag skulle gjort en anmälan själv eller prata med någon vuxen som du har tillit till.. Jag har varit med om en liknande situation som yngre och jag gjorde då en anmälan..


   
SvaraCitera

Hahaha du blev lite omskakad va? XD. nej skämta men bra gjort


   
SvaraCitera