nu måste du välja mellan att blanda alla ingredienser till en homogen massa och att ha dem i bitar.
Vill ha olika konsistens
Olika!
olika saker är bättre.
det är alltså vanligare att gilla olika saker
Jag gillar röror om jag ska njuta av maten och fasta torra lätthanterliga klumpar om jag har anledning att tro att fatet är dåligt diskat, men om jag fattar rätt går du här ett steg längre än så och efterfrågar en grå sörja, så nej:
mpt:hv: jag vill ha olika delar av saker i min mat
... jag föredrar en röra av identifierbara saker i min mat.
mpt:hv:
det är alltså vanligare att gilla olika saker
Väl snarare vanligast att kunna identifiera vad man har att göra med om du ska vara abstrakt och metaforisk
mynona: men om jag fattar rätt går du här ett steg längre än så och efterfrågar en grå sörja, så nej:
bara så blandat att smakämnena förenas till något som upplevs som en ny entitet. det behöver inte vara grått. man kan ha vilken färg som helst.
fast jag håller med om att olika är bäst.
det är bäst om man blandar olika av dom nya entiteterna
ingen råvara är framträdande men det finns ändå kontraster i smak, arom och konsistens
detta måste vara rätt
Handlar den här tråden i själva verket om rasblandning?
Proteus:
Handlar den här tråden i själva verket om rasblandning?
om man är kannibal kanske ahahahahahahahah
asså tänk dig att du har en liten krabbsallad som e krabba o böngroddar med pepparrot, citron och rosenvatten
sen ska man ha lavendelmajonnäs till och dillkryddad gurkchipskompott med sesam- och kokosolja
mpt:hv: jag vill ha olika delar av saker i min mat
Som liten brukade jag dock vilja röra ihop allt till en enda stor smet. 😐
Proteus:
Som liten brukade jag dock vilja röra ihop allt till en enda stor smet. 😐
även potatismos och isbergssallad?
det kan man nog göra nåt gott på. undrar om rostad sallad är gott.