Aviseringar
Rensa alla

Min Flickvän Vill Aldrig Ha Sex Längre


Ämnesstartare

Hej!
Jag och min tjej har varit ihop i lite över ett år, och vi har haft en fantastisk tid tillsammans. Precis som alla förhållanden har vi haft våra upp och nergångar, men just nu "peakar" vi skulle jag säga. Vi bråkar och tjafsar aldrig, det var längesen vi gjorde något dumt eller fick den andra att bli ledsen.  På så sätt är förhållandet på topp! Det är en grej som kan bli betydligt bättre dock, vi har nästintill aldrig sex längre...
I början av vårat förhållande, (till och med lite innan vi blev ihop), så hade vi sex varje gång vi sågs, kanske till och med flera gånger samma dag. (Vi sågs kanske fem dagar i veckan.) Det vara båda två som försökte få varandra hela tiden, man kunde helt enkelt inte få nog av varandra. Jag förstår att det inte funkar att ha sex varje dag, det är inte vad jag vill heller. Sen sakta men säkert sjönk det ner till en-två gånger i veckan, (vilket är vad jag skulle kalla lagom), men nu är det snarare en-två gånger i månaden. (Har varit så sen i somras.) Dom extremt få gångerna vi har sex, är det alltid jag som försöker. Oftast har vi sex när hon har druckit, hon är inte alltid packad men aldrig riktigt nykter dom gångerna. Då kan det hände att hon försöker få mig i säng. Men det känns inte jättebra att den enda gången hon vill ha sex är när hon har druckit...
Jag har frågat henne varför hon aldrig vill ha sex, hon säger att hon helt enkelt inte är så sugen längre. Det verkar inte heller som om att hon ser det som ett problem, dock så tycker hon det är konstigt att hon aldrig i sugen. Jag har föreslagit att vi ska kolla upp varför det är såhär, men då blir hon nästan lite stött och svarar, "Vadå kolla upp det?" med lite attityd i rösten. Jag förstår att hon inte vill ha sex när hon inte är sugen, det är inget konstigt med det. Jag hade inte velat ha sex med henne om jag visste att hon inte ville. Det hade känts otroligt fel på så många sett.
Hur eller hur, detta är problem som måste lösas. Jag blir otroligt sexuellt-frustrerad av att alltid bli nobbad av min egen tjej.
Någon som varit i samma situation med sin partner? Hur tar vi oss ur den här sexfria perioden?
Tack för svar och jag hoppas jag la tråden rätt.


   
Citera

Jag och min sambo är exakt likadana som din tjej. Vi är dock båda tjejer. I början när vi träffades så låg vi ofta och nu var det nog någon månad sen. Hon kanske bara inte har behov av lika mycket sex. 🙂 Ni får kompromissa fram någon lösning för du ska inte behöva vara frustrerad


   
SvaraCitera

Kan det vara så att hon faktiskt inte är sugen? Att hon inte har något större behov av att ha sex?

Jag lever med en tjej och vi två är precis som din flickvän. När vi började ses för ungefär 3 år sedan så låg vi varje dag i princip. Nu är det flera månader sen vi hade sex senast. Ingen av oss har ett behov av att ligga. Vi tycker det blir mer påtvingat än med vilja och det blir ju inte alls bra. Jag vill helst bara ligga och hångla och sen kan det vara bra, men det är knappt att jag vill det heller. Vi är väl olika och en del har olika behov. Jag tror inte det behöver vara något fel på henne, men det kan finnas faktorer som påverkar såklart. Om det är stressigt, om hon har mycket att göra eller tänka på, hon kanske äter någon medicin... Eller så är hon helt enkelt inte lika sugen som dig. 

Du ska ju inte heller behöva känna dig frustrerad och jag förstår din känsla av att känna sig nobbad av flickvännen. Kan ni kompromissa? En del nöjer sig med att runka och kolla på porr, andra behöver det i verkligheten. T.ex. att runka och kolla på porr tycker inte jag att hon kan säga nej till, men jag förstår om hon säger nej till att träffa andra. Du kanske kan ha en sexdocka? Eller så kanske ni ska prova rollspel? Nya ställningar? Nya platser? Leksaker? Kanske kolla på porr tillsammans innan så att ni bli sugna?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Grejen är att hon nyligen har börjat onanera, (vilket hon inte gjort innan), det gör hon varje dag hon kan nu och ibland flera gånger den dagen. Hon skämtade med mig när hon var här att hade "dildo-abstinens". Så att det är ju som om att hon är sugen, bara inte på mig... (Missade att ha med detta i texten insåg jag nu.) Vi har testat olika ställningar, platser och leksaker. Vi har experimenterat en hel del, och gjort en hel del "kinky" saker. T.ex. inga trosor på daten, geishakulor när vi skulle ut och äta med familjen etc. Jag onanerar, kollar på porr men jag saknar närheten. Det känns liksom som att man inte riktigt räcker till om du förstår?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag har absolut inget emot att hon onanerar, klart hon ska få göra det ifred och så! Har inte sagt att jag känner mig otillräcklig, mer eller mindre kanske skämtat om att hon tycker jag är snygg längre eller sådana saker. Mest på skoj, bara för att se vad hon säger. Vi har faktiskt aldrig onanerat ihop, kanske ska testas! Hon runkar av mig ibland när jag vill ha sex och hon inte vill, då kan hon säga att hon kan runka av mig istället. Då tar jag inte på henne, utan hon kan vara fullt påklädd liksom. Ibland tar jag emot det, men oftast inte då det är hennes närhet jag saknar. Inte bara att komma. Det beror väl lite på hur kåt jag är. Dom enda gånger jag får ta på henne är när vi har sex, och då är det inte alla gånger jag får ta på henne ändå. Kommer inte ihåg senast jag gick ner på henne. (Ja, hon får orgasm när vi har sex, ibland till och med flera gånger. Det kan till och med vara squirt ibland. Så det är inte så att jag inte tillfredställer henne så sätt.) Jag kan inte tänka mig att hon inte är attraherad av mig längre, det känns inte riktigt så. Men det är klart, det är bara att fråga. Får göra det! Tack för svaret! =)


   
SvaraCitera

Antinge så gör du nog fel när ni har sex, får hon orgasm eller är det bara du som får det? Får hon orgasm varje gång hon onanerar men inte när ni har sex? Det är många som tyvärr inte vet hur man har sex på lika villkor, det har varit så lite för länge nu.


   
SvaraCitera

Behöver inte din tjej din närhet. Precis som du saknar närhet.


   
SvaraCitera

du är dålig step up ur game boi 


   
SvaraCitera

du är dålig step up ur game 


   
SvaraCitera

du gör inte rätt. step up ur game


   
SvaraCitera