Aviseringar
Rensa alla

Motivation, glad.


Ämnesstartare

asså hur får man motivation, hur håller man sig pigg och glad? ifall man tänker på typ tjejer eller vissa människor (mest tjejer tror jag) är de bra med att motivera sig själv och tänka positivt. man vill inte tvinga säg själv att gå till gymmet t.ex, man ska se det som något positivt och roligt! hur gör man?


   
Citera
Ämnesstartare

ingen?????


   
SvaraCitera

Har ingen aning. Jag fick en nystart och träffade nya människor när jag började gymnasiet för några månader sen men jag har lyckats sumpa mina chanser att få några riktiga vänner verkar det som. 

Så jag vet inte vad jag ska säga till dig men fortsätt försöka och ge inte upp 🙂 


   
SvaraCitera

Vadå, typ för att motivera sig till att träna?


   
SvaraCitera

Tänker att man får leta lite efter sina egna strategier för att allmänt bygga upp motivation, men några bra sätt är att titta/lyssna/läsa om människor man tycker är inspirerande. Sedan att sätta tydliga mål med det man aspirerar efter och komma ihåg hur h-ä-r-l-i-g-t det är när man når dem! Det skapar mening och ett flow i vardagen när man alltid kan se nästa steg i någon form av utveckling. 

Är det något som hindrar en, prata ut eller skriv en plan kring om hur det ska lösas. Tänk löjligt optimistiskt helt enkelt och tro på dig sj!


   
SvaraCitera

Börja med att inte gå för ofta, du kommer bara tröttna tillslut o skita i att gå. Trappa istället upp hur mycket du tränar medan tiden går.
Men för att hålla motivationen uppe så tänk på det positiva det gör dig och försök göra det till något roligt, vilket det definitivt blir när du börjar se resultat.
Ta de tråkiga övningarna först och spara de roligaste till sist annars kanske du bara skiter i att göra de tråkiga och går hem istället.
Försök göra träningen till en vana, då är det inte lika stor chans att du skippar vissa gympass.
+ allt 019linnea sa


   
SvaraCitera