Aviseringar
Rensa alla

Peach trosor


Ämnesstartare

Storchen84:

Jag nämnde aldrig porr...

Underförstått...

Storchen84:

Tror inte en enda person här missat att detta är din åsikt, du däremot verkar missa att få håller med dig.

Tror du har missat att de flesta aldrig skulle erkänna det för då skulle deras sociala status sjunka till botten.

Jag säger inte att alla tycker så, men det finns definitivt fler än jag som gör det - många som inte vågar säga det öppet.

szfgjdf:

hon är dock ingen prinsessa under klänningen hehe

Vad menar du?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

oskar_det:

Jag säger inte att alla tycker så

VAD KONSTIGT, JAG SKULLE KUNNA SVÄRA PÅ ATT DET ÄR PRECIS VAD DU GÖR, MED TANKE PÅ HUR DU GÄRNA "ANGRIPER" ALLA SOM INTE HÅLLER MED DIG.

[love]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84:

VAD KONSTIGT, JAG SKULLE KUNNA SVÄRA PÅ ATT DET ÄR PRECIS VAD DU GÖR, MED TANKE PÅ HUR DU GÄRNA "ANGRIPER" ALLA SOM INTE HÅLLER MED DIG.

Jag angriper alla som vägrar förstå att det finns olika åsikter. Även om man inte själv håller med måste man förstå att det finns människor som har helt andra värderingar än en själv.

Folk här verkar inte kunna acceptera att det finns kulturer där sex med barn är OK (och att dessa barn inte får psykiska trauman när de växer upp eftersom ingen säger åt dem hur "farligt" det är...) eller att sexiga spelbrudar kan vara mer attraktiva än den verkliga randombruden.

Det jag irriterar mig på något fruktansvärt är att folk buntar ihop sig i fårskockar och ingen vågar sticka ut och ha egna åsikter. Man anpassar sina åsikter efter communityn och vips är det ledningen eller de populära medlemmarna som indirekt dikterar vad som är rätt och fel.

Ni behöver inte hålla med mig, men respektera att alla inte är feminister eller tänder på "mogna kvinnor". Man ska inte behöva klassas som sjuk eller skadad bara för att man inte delar de politiskt korrekta åsikterna.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

oskar_det:

Jag angriper alla som vägrar förstå att det finns olika åsikter.

DU VERKAR VARA DEN SOM VÄGRAR FÖRSTÅ ATT DET FINNS MÄNNISKOR SOM INTE DELAR DINA ÅSIKTER. FÖR HAR MAN INTE SAMMA ÅSIKTER SOM DIG ÄR MAN BARA FEG, FÖRTRYCKT OCH HJÄRNDÖD SOM BARA GÖR SOM ALLA ANDRA.

SE BARA HÄR:

oskar_det:

ingen vågar sticka ut och ha egna åsikter

oskar_det:

ingen vågar

oskar_det:

vågar

BARA FÖR ATT FOLK INTE DELAR JUST DINA ÅSIKTER SÅ ÄR INTE DET SAMMA SAK SOM ATT FOLK INTE HAR EGNA ÅSIKTER, FAST JAG VET INTE VARFÖR JAG UPPREPAR DETTA FÖR DIG FÖR FEMTIOELFTE GÅNGEN FÖR DET ÄR UPPENBART ATT DU ALDRIG KOMMER ATT FATTA DET.

oskar_det:

Man anpassar sina åsikter efter communityn och vips är det ledningen eller de populära medlemmarna som indirekt dikterar vad som är rätt och fel

NEJ. "MAN" GÖR INTE DET. VISSA GÖR DET. VISSA TYCKER ATT DET ÄR VIKTIGT ATT VARA POPPIS OCH OMTYCKT PÅ ETT COMMUNITY VAR DET ÄN ÄR. PERSONLIGEN SKITER JAG I VILKET NÄR DET GÄLLER DET. JAG ÄR GANSKA SÄKER PÅ ATT JAG ÄR NÄST MINST OMTYCKT EFTER DIG, MEN I COULDN'T CARE LESS, FÖR ATT JAG HAR ANDRA PRIORITERINGAR.

DET SOM DÄREMOT PÅPEKATS AV FLERA STYCKEN I DIN TRÅD SOM LÅSTS STÄMMER. DEN ELLER DOM SOM STARTAR ETT COMMUNITY VÄLJER SJÄLVA HUR DOM STYR DET SÅ LÄNGE DET ÄR INOM RAMARNA FÖR SVENSK LAG. PASSAR DET INTE SÅ ÄR DET BARA ATT AVREGGA OCH HITTA ETT COMMUNITY DÄR MAN TRIVS BÄTTRE. OM OCH JAG SÄGER OM DU NU INTE TRIVS HÄR, VARFÖR ÄR DU KVAR DÅ? JO, FÖR ATT PROVOCERA, FÖR ATT FÖRA ETT JÄVLA LIV OCH FÖR ATT TROLLA.

JAG VET INTE VAD DU FÖRSÖKER FÅ ANDRA ATT TRO, MEN DU TRIVS HÄR.

oskar_det:

Man ska inte behöva klassas som sjuk eller skadad bara för att man inte delar de politiskt korrekta åsikterna.

DOM SOM KLASSAR DIG SOM SJUK OCH/ELLER SKADAD GÖR DET FÖR ATT DOM SER DIG SOM EN PEDOFIL, ELLER RÄTT NÄRA EN SÅDAN. JAG DELAR INTE DEN ÅSIKTEN. MIN ÅSIKT ÄR ATT DU TROLLAR OCH ÄR RÄTT BRA PÅ DET. HAR HAFT DEN ÅSIKTEN ETT TAG NU OCH JAG STÅR FAST VID DEN.

[love]


   
SvaraCitera