Notifications
Clear all

Röd chokladkaka


Topic starter

Går det att få en mörkröd nyans på en chokladkaka med hög kakaohalt eller måste man dra ned på kakaon för att kakan ska få en annan färg än brun?
Hur röd ska smeten vara och spelar det någon roll när man har i färgen? Kan det drabba kakan eller färgen på något sätt?


   
Quote
Ämnesetiketter
Topic starter

kanske fel forum att fråga i?


   
ReplyQuote

WOW vilken intressant tanke... prova tillföra röd karamellfärg och experimentera! MEN DU! kör med VIT choklad från marabou och röd karamellfärg! 😀


   
ReplyQuote
Topic starter

baka en red velvet-kaka.


   
ReplyQuote

Vill du ha en riktigt bra röd kan du använda karamellfärg.


   
ReplyQuote

cooking with human blood


   
ReplyQuote
Topic starter

tror 'red velvet cake' är chokladkaka o den är mörköd finns massor recept  kan hända det inte är chokladkaka, men röd o fin ¨r den iaf  

oj såg inte inlägget med red velvet ovan jaha det fuinkar inte, kanske prova att blanda mörkglasyr med ljusglasyr fast rosa 


   
ReplyQuote
Topic starter

Pastafärg är hemligheten... Insåg det efter att ha förbrukar en halv Flaska karamellfärg, igen... Resultatet blev en rosa-brun (hur nu det kan gå till) färg/nyans.


   
ReplyQuote