Går det att få en mörkröd nyans på en chokladkaka med hög kakaohalt eller måste man dra ned på kakaon för att kakan ska få en annan färg än brun?
Hur röd ska smeten vara och spelar det någon roll när man har i färgen? Kan det drabba kakan eller färgen på något sätt?
kanske fel forum att fråga i?
WOW vilken intressant tanke... prova tillföra röd karamellfärg och experimentera! MEN DU! kör med VIT choklad från marabou och röd karamellfärg! 😀
Vill du ha en riktigt bra röd kan du använda karamellfärg.
cooking with human blood
tror 'red velvet cake' är chokladkaka o den är mörköd finns massor recept kan hända det inte är chokladkaka, men röd o fin ¨r den iaf
oj såg inte inlägget med red velvet ovan jaha det fuinkar inte, kanske prova att blanda mörkglasyr med ljusglasyr fast rosa
Pastafärg är hemligheten... Insåg det efter att ha förbrukar en halv Flaska karamellfärg, igen... Resultatet blev en rosa-brun (hur nu det kan gå till) färg/nyans.