Aviseringar
Rensa alla

Rolig o social??


Ämnesstartare

Ni som är sociala och roliga. Hur är ni alltid så roliga?? Ni kan alltid komma på någon rolig och uppmuntrande??  Och alltid så sociala? Vill värkligen bli mer rolig att vara med och socialare sol person men hur?? Hur kan ni alltid komma på något att prata om??


   
Citera
Ämnesetiketter

Tror inte de är alltid super roliga och sociala.

Asså det gäller ju att träffa någon man liksom klickar med. Så tro inte att du ska behöva ändra hela din personlighet eller något snälla du.


   
SvaraCitera

jag är väldigt rolig enligt mina närmsta vänner, men social är jag fan inte. bara när jag ska hämta vänner


   
SvaraCitera

öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva öva


   
SvaraCitera

Asså jag är bara rakt på sak, en gång träffade jag en kille på skolan som hade en super mario tröja och jag gick fram till honom och börja prata. Sen följde jag efter honom medans vi pratade, så han gick till matsalen och jag följde med o sen satt jag och åt lunch med honom.
Jag frågade inte hans namn ens nu när jag tänker efterSkeptisk
Det löser sig, man ska bara försöka prata med människor, var är det värsta som kan hända liksom. 


   
SvaraCitera

Jag börjar prata med mig själv i chatten, tänker på en annan sak hela tiden. Sedan smyglyssnar jag och börjar prata om jag hör ett ord jag gillar.


   
SvaraCitera
Cobrak

började hänga med johan glans å david batra, sen blev jag automatiskt en komiker liksom. finns ingen återvändo nu, mitt liv kommer alltid gå ut på att få folk att skratta. socialt å roligt liv deluxe


   
SvaraCitera