Aviseringar
Rensa alla

sdouhyskjdhas


Ämnesstartare

sdasdsadsdas


   
Citera
Ämnesetiketter

låt henne


   
SvaraCitera

vilken situation asså!
Visst kommer dom dit och så verkar hon som en ängel sedan när dom drar så släpper hon fram ölmagen och vill inte ens diska.
Typiskt!
Ja vad ska man göraa...
Hur bor ni?
Hur gammal är du?
Dom två extrema olika lösningarna är ju antingen att uppmuntra henne och vilja vara med fast det låter inte direkt som en bra lösning tycker jag x)
Andra är att låsa dörren när någon kommer och brotta ner henne så hon inte kan fortsätta.
Men båda dom skulle vara heltids jobb, du vill väll helst bara kunna leva ditt eget liv utan att emmelantid bli totalt äcklad av din syster.
Jag är som jag är, om jag inte kunnat fly ifrån ett sånt liv så hade jag städat kompulsivt varenda liten del av huset och diskat.
Till slut en dag kanske du har tur att hon frågar dig "Tycker du det är rätt att jag ligger med alla i stan?"
Och den vackra dagen kan du säga att hon smutsar ner dina tankar och din lugn och ro och att om hon vill att du ska trivas måste hon städa upp sitt liv precis som du städat hela hemmet.
Men hur ser verkligen läget ut för dig? Jag läser gärna var inge blyg och jag menar inte som at jag är ett peddo som vill ha information bara så du vet...
Jag är bara en som gillar att läsa... Jag kan förstå om det verkar lite misstänksamt men jag är inte som han Muskel- Getrekt som behöver städa sin hjärna också!


   
SvaraCitera

Trollololololololololololololol


   
SvaraCitera