Aviseringar
Rensa alla

Ska jag raka mig???


Maka
 Maka
Ämnesstartare

Hej jag e en tjej p 12 år, jag har under en längre tid tänkt p att raka av mig håret. Jag har färgat håret väldigt ofta så d e lite förstört och så är jag lite trött på att ta hand om d osv... mina föräldrar kmr ABSOLUT vara emot min idé och så är d vinter ute så d e inte så smart. Vad ska jag göra? Tänkte ksk vänta till våren och raka av då men jag årkar bara int m mitt tjocka hår som e överallt!! Skulle bli väldigt glad om ngn tipsade o hjälpte c: 


   
Citera

Nej


   
SvaraCitera

Det är inte alls ovanligt att tjejer rakar av sig håret, men innan du beslutar dig för något sådant så borde du vara säker på vad du gör, och inte låta okända människor på ett forum ta dina beslut. Risken, enligt mig, är nog relativt stor att du ångrar dig i efterhand. Kanske du bara skulle klippa det kort?


   
SvaraCitera

Jag hade gjort det. Tänkt dig den sköna känslan när ditt nya friska hår har växt utMycket glad


   
SvaraCitera

Gör det hjärtat säger åt dig! Dina föräldrar kan inte bestämma över dig och det finns mössa på vintern. Du kan ju säga till dina föräldrar innan du gör det att du tänkte göra det. 


   
SvaraCitera

Gör de om DU känner att de skulle kännas bäst för dig! Hår växer ut igen och mössa finns! Sen asså SÅ skönt o slippa det liksom borsta, tvätta, föna, sätta upp osv. Du har en mindre grej o tänka på. Sen mår nog ditt hår bättre om de får en nystart


   
SvaraCitera