Aviseringar
Rensa alla

Ska på min första fest, HJÄLP!


Ämnesstartare

Jag är en tjej som snart ska fylla 14 och jag ska med min tjejkompis troligtvis på en fest/krök nu i helgen. Det är en kille som är 3 år äldre än mig som bjudit mig. Jag har aldrig varit på fest/krök.. jag känner inte ens killen som det är hos men de är ju rätt vanligt att man inte gör, det jag undrar är: Vad ska man ha på sig? måste man ha kjol eller tajt klänning? eller går det bra med jeans och en topp? inga svar: ha på dig va du vill. jag vill gärna veta sanningen. Sen jag är sjukt blyg av mig och det kommer ju säkert va en massa folk där så tips tack??  Och krök är väll mest att man chillar och dricker? eller vad är det!!Men de är mycket med klädseln och lite allmänna tips helt enkelt?? desperat!


   
Citera
Ämnesstartare

vad som helst är faktiskt det som gäller i klädväg, det är ju absolut ingen formell tillställning du ska på, men allmänt så gärna finklädd utan att för den saken skull vara för uppklädd. Ta på dig nåt du känner dig snygg i helt enkelt 🙂

alkohol hjälper ju mot blyghet hehe, men du är 14 år och första gången osv, drick inte för mkt! (väldigt lätt att man bestämt sig för en viss mängd men när man nåt dit är man så berusad och glad att man dricker mer av bara farten)


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det beror på din personlighet och vad du vill få ut av festen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ha vanliga men lite snyggare kläder, de jag varit på e bara att man chillar typ


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ta något du tycker är fint. Har du tur så lägger sig blygheten efter en stund av supande Blink


   
SvaraCitera

Men snälla, du är 13....Trött


   
SvaraCitera