Sitter och äter en smörgås med skivad leverpastej då slog det mig vilket som är bäst skivad eller bredbar.
vad sägs om typ leverpastej vs DÖDEN!??!
när jag åt kött föredrog jag skivbar. nu äter jag bara superkonstiga påläggsröror gjorda på böner och alger som köttätare aldrig hört talas om.
bredbar är inget jävla äckel
variation förnöjer
Köper man
kan man antingen bre eller skriva den.
tkr frågeställnignen är svår att relatera till
Bredbar för att få på hela smörgåsen.
Äter inte det! Har inte ätit de sen jag fick reda på vad de var gjort av när jag var liten... :/
Cutenessoverload:
Äter inte det! Har inte ätit de sen jag fick reda på vad de var gjort av när jag var liten... :/
Äter du godis?
Me don't like leverpastej
Cutenessoverload:
yes, men typ bara choklad :3
Finns mycket värre ingredienser i godis än i leverpastej. T.ex röd godis, då använder man karmin för att de ska bli rött, som görs av möss och råttor.
I choklad finns inga konstiga ingredienser.
Ice: Finns mycket värre ingredienser i godis än i leverpastej. T.ex röd godis, då använder man karmin för att de ska bli rött, som görs av möss och råttor.
I choklad finns inga konstiga ingredienser.
EUUUWW :O Bra att de inte finns något konstigt i choklad! Då klarar jag mig 😀