Notifications
Clear all

Skulle du äta det här?


Topic starter

Som rubriken lyder.

[sad]

P1010020.JPG


   
Quote
Topic starter

Oväntad:

Ja (Du röstade på detta alternativ)

[sad]


   
ReplyQuote
Topic starter

Oväntad:

Nej (Du röstade på detta alternativ)

Nej...


   
ReplyQuote
Topic starter

DeathOrGlory:

Nej...

fu [sad]


   
ReplyQuote
Topic starter

Oväntad:

Nej (Du röstade på detta alternativ)

har en noggrann kosthållning och äter inte sådant jag inte vet vad det är[no-no]


   
ReplyQuote
Topic starter

Oväntad:

fu

Vad? Det ser ut som man bara mosat ihop massa saker och det rödrosa i kakan/moset har samma färg som vätskan du använder för att ta bort nagellack.


   
ReplyQuote
Topic starter

DeathOrGlory:

Vad? Det ser ut som man bara mosat ihop massa saker och det rödrosa i kakan/moset har samma färg som vätskan du använder för att ta bort nagellack.

haha [sad]

Skulle baka tårta [mad]
Så glömmer jag bort tårtan när jag lagt i klegget i typ en hel dag. Så tårtan är helt blöt och äcklig. Så ska jag försöka ha på grädde, och så typ smälter allt och jag blir ledsen och slår sönder tårtan.

Det rosa är hallonmousse <3


   
ReplyQuote
Topic starter

Oväntad:

Ja (Du röstade på detta alternativ)

ser gott ut


   
ReplyQuote
Topic starter

Oväntad:

Ja (Du röstade på detta alternativ)

ser ju ut som mosad tårta bara[shake]


   
ReplyQuote
Topic starter

Oväntad:

Nej (Du röstade på detta alternativ)

[bigsmile][bigsmile][bigsmile]


   
ReplyQuote
Topic starter

Oväntad:

Skulle baka tårta
Så glömmer jag bort tårtan när jag lagt i klegget i typ en hel dag. Så tårtan är helt blöt och äcklig. Så ska jag försöka ha på grädde, och så typ smälter allt och jag blir ledsen och slår sönder tårtan.

Tror det är bäst att du håller dig ifrån köket. [blush]


   
ReplyQuote
Topic starter

är den vegansk?


   
ReplyQuote
Topic starter

Oväntad:

Nej (Du röstade på detta alternativ)


   
ReplyQuote
Topic starter

Butterscotch:

är den vegansk?

Japp [y]


   
ReplyQuote
Topic starter

Oväntad:

Japp [y]

vad har du använt för grädde?


   
ReplyQuote