Nå, ska jag göra smulpaj idag? Funderar på att ha färska jordgubbar på/i, alternativt någon sylt.
KamikazeTomten:
Ja (Du röstade på detta alternativ)
Så att deffade ser ännu mer deffade ut.
KamikazeTomten:
Ja
Med blåbär
KamikazeTomten:
Ja (Du röstade på detta alternativ)
Men inte med jordgubbar. Inte bara i alla fall. Jordgubbar och rabarber är gott, men inte bara jordgubbar.
Dock är den bästa sortens paj blåbärspaj, vilket alla vet. Så du borde göra sådan.
And also:
KamikazeTomten:
Bjud mig din perversa fikus!
Ending Jon:
Med blåbär
XMinGrönaLampaÄrDödX:
Dock är den bästa sortens paj blåbärspaj
Dom sålde färska blåbär uppe vid Kvantum iaf igår för 35 spänn litern, men det är en bit bort...
Mmmmm ekströms smulpaj
KamikazeTomten:
Dom sålde färska blåbär uppe vid Kvantum iaf igår för 35 spänn litern, men det är en bit bort...
Det är bara att börja traska!
bugatti:
Mmmmm ekströms smulpaj
Wtf. Hemgjord är ju oslagbart godast, och smulpaj är ju ungefär det lättaste som finns. Lättare än chokladbollar till och med.
XMinGrönaLampaÄrDödX:
Det är bara att börja traska!
Behöver man göra något särskilt med bären, som t.ex sockra dom eller nåt sånt BS, eller är det bara att hälla ner i formen och strö över smulpajen?
KamikazeTomten:
Behöver man göra något särskilt med bären, som t.ex sockra dom eller nåt sånt BS, eller är det bara att hälla ner i formen och strö över smulpajen?
Ja, sockra kan väl vara bra, och det är dessutom en bra ide att strö över lite potatismjöl, annars kan det bli väldigt rinnigt. Potatismjölet binder vätskan, så att det inte bara blir en massa gegga
Men det är ju ändå inget avancerat
KamikazeTomten:
Ja (Du röstade på detta alternativ)
KamikazeTomten:
Bjud mig och tobbish din perversa fikus. så betalar vi i natura!
KamikazeTomten:
Bjud mig din perversa fikus! (Du röstade på detta alternativ)
perversa fikus
fniss
KamikazeTomten:
Bjud mig din perversa fikus! (Du röstade på detta alternativ)
Om det ska bli en god smulpaj är man tvungen att ta minst 1,5 sats smul! Helst två satser! Alla vet att det är smulet man är ute efter, frukten är bara där för att det inte ska bli allt för torrt.
Nintendo:
Bjud mig och tobbish din perversa fikus. så betalar vi i natura!
Skulle väl kunna gå om ni är i krokarna
XMinGrönaLampaÄrDödX:
Utifall du behöver.
Hmm... tål att tänkas på. Tack
hanne_bolan:
Alla vet att det är smulet man är ute efter
Stämmer
hanne_bolan:
frukten är bara där för att det inte ska bli allt för torrt.
Äsch, bara att ta lite mer marsansås. Har gjort smulpaj med bara sylt på istället för frukt/bär. Blir gott det med, ungefär som kakor
hanne_bolan:
Om det ska bli en god smulpaj är man tvungen att ta minst 1,5 sats smul! Helst två satser! Alla vet att det är smulet man är ute efter, frukten är bara där för att det inte ska bli allt för torrt.
Mängden smul beror ju helt på hur stor formen är. Man vill ju inte ha ett tjockt lager smul, bara så det täcker bären.
Och det är ju bären man är ute efter. Eller ja, egentligen är det ju bären i kombination med smulet, men mest bären! Liksom, man kan äta bären utan smul, men man kan inte äta smulet utan bär!
Dold text: Fast egentligen är man ju faktiskt ute efter vaniljsåsen
KamikazeTomten:
Hmm... tål att tänkas på. Tack
Var så lite så! Allt för att sprida pajkärleken i världen. Dessutom, ju fler som lär sig älska paj desto större chans är det att någon ger mig en paj