Aviseringar
Rensa alla

Sverige'z problem :>


Ämnesstartare

Ja har du något speciellt du tycker Sverige som land är helt usla på eller typ någon som du själv skulle vilja ändra på här i Sverige för att du tycker att de är helt å skogen. Till exempel typ.... Lönerna för Poliser eller vad fan som helst....
Isf vad?

MOTIVERA DITT SVAR PLEZ :>


   
Citera

1. Vi är fjollor
2.Konflikt rädda
3. vårat försvar är ett skämt
4.Invandring
5. Våran riksdag är en jävla sandlåda 


   
SvaraCitera

Tillägg: Förlåt.. Har bara en riktigt dålig jävla dag och med alla jävla hot-sms hjälper det liksom inte :/ jag tar tillbaks min Åsikt förlåt för det är bara kaos i mitt huvud för tillfället. 


   
SvaraCitera

Sverige har en del stora problem. Sjukvården funkar dåligt, kommunikationen mellan myndigheter funkar dåligt som t.ex. när det gäller brottsbekämpning (se uppdrag granskning, Det gömda rummet), polisens arbete försvåras av regeringen och av EU (t.ex. när datainspektionen stoppar att man sätter upp kameror, Telebolag behöver inte längre spara användares data osv) och t.ex. att SVT inte är neutrala utan tar ställning på så sätt att dem väljer ut vilka som får vara med i Agenda osv. Det finns fler problem, nu tog jag bara upp några.
Förlåt om jag inte motiverar men vissa saker som jag tar upp upplever jag motiverar min ställning.


   
SvaraCitera

Förlossningsvården 🙂


   
SvaraCitera

Finns inga problem. Allt annat ni hört är alternativ fakta.


   
SvaraCitera

Invandrare 


   
SvaraCitera

Lärandet.

Många elever som behöver mer hjälp får inte det och elever som behöver mer utmaning går oftast inte det heller. Mer pengar åt utbildningen och höj skatten för alkhol (etanol) som in åt tusan.
Alkohol gör folk dumma i huvudet, är brandfarligt och används ibland som bränsle, det förstör dessutom kroppen, så det är sjukt onödigt.


   
SvaraCitera