Aviseringar
Rensa alla

taHarrush - sexlek ifrån Mellanöstern har kommit hit, är ni tjejer rädda för vad som kommer att hända efter det som hände i Köln och Kungsträdgården?


Kebabrullaren: Svårt att vara det när du jämställer invandringskritik med rasism, breivik och gud vet vad. Har svårt att ta sådan idioti med respekt.

Jag jämställer rasism med rasism, du kallar det invandringskritik. Det var dessutom du som drog upp Breivik och övriga personer...


   
SvaraCitera

trevlig-snubbe: Saken är ju den att först sägs det en sak sen så kommer en del som säger emot det han först menar men du blundar så jävla gärna för det och till ditt enda försvar så ska du dumförklara mig?

Suck... Jag vet inte om det är lönt, men jag gör ett sista försök:

Detta som du citerar här, som du säger är motsägelsefullt, här har du inte med denna ganska viktiga bit, som gör att det inte är motsägelsefullt:

trevlig-snubbe: ''I Egypten är det absolut inte sant. Västerländska medier skrev mycket om de två kvinnliga journalisterna som attackerades på Tahrir-torget, men hundratals egyptiska kvinnor blev utsatta på samma sätt på torget, säger Noora Flinkman.'' Första nekas det hela för att restrerande påstå det motsatta, kvinnor kan alltså inte stå bland män i Egypten och protestera eftersom att de blir trakasserade av många av de män som står bland dem.

.Såhär ser det ut - i sin helhet:

"I artikeln står det att det är riktat specifikt mot västerländska kvinnor eller kvinnor som klär sig västerländskt – hur är det med det?
– I Egypten är det absolut inte sant. Västerländska medier skrev mycket om de två kvinnliga journalisterna som attackerades på Tahrir-torget, men hundratals egyptiska kvinnor blev utsatta på samma sätt på torget, säger Noora Flinkman."

Det fetmarkerade är en fråga, det som följer efter, som du påstår är motsägelsefullt, som först nekas men sen påstås motsatsen, är svaret på frågan. Frågan ställs i det fetstilta om attackerna är riktat specifikt mot västerländska kvinnor eller kvinnor som klär sig västerländskt - Noora Flinkman svarar att NEJ, så är det INTE. Det är inte motsägelsefullt - det är svar på frågan om dessa trakasserier är specifikt riktade mot västerländska kvinnor.

Att detta sen skulle vara en "lek" som rubriken antyder är en bluff - just pga missförståndet av ordet "gamea". Och jag kan - utan att göra någon efterforskning i det - slå vad om vad som helst att missförståndet är "avsiktligt" för att blåsa upp mer hat mot muslimer och människor från öst.

trevlig-snubbe: men att kunna härleda det hela till SD tror jag inte på men det är inte omöjligt.

Till SD-politiker? Nej (även om iofs lokala SD-kommunpolitiker har en väldigt lång historia och fortsätter att slänga ur sig idiotiska vidriga saker). Till SDare däremot, alltså sådana som röstar på SD.

trevlig-snubbe: Jag prövade bara hur långt du ville gå men du vill som vanligt inte ta fram ett enda bevis.

troll1.jpg
troll8.png
troll7.jpg
troll6.jpg
troll5.jpg
troll4.jpg
troll3.jpg
troll2.jpg

Lägg särskilt märke till Jonatan Petterssons ena inlägg där han inte bara hoppar på kvinnorna som tar avstånd från dom nazistiska våldshandlingarna, hans idé av "civilkurage" är att hatande vita svenska män brukar våld mot invandrare.

Vill du ha mer?

Hjärta


   
SvaraCitera

Kebabrullaren: Möjligen, men då kan man lika gärna lägga ner diskussionen helt om man inte har den vidden av rättvisekänsla att en part ska få leka rövare och den andre inte göra någonting åt saken. 

Snarare om man tror att situationen blir bättre för att två parter leker rövare och attackerar oskyldiga. Det vore en sak om de enbart hade gett sig på sådana de med säkerhet visste var kriminella, men när helt oskyldiga personer blir misshandlade så känns det väldigt skevt att kalla det för rättvisa. Då gör de sig snarare till en del av problemet, samtidigt som de infekterar debattklimatet ytterligare. Fullt legitim invandringskritik löper härmed större risk att avfärdas som skadlig hatpropaganda och folk är nu ännu mer rädda för att tala om saker som kan tänkas gynna ett visst parti eller normalisera "rasism". De här attackerna kommer flitigt och envist att användas emot invandringskritiker i debatter under en väldigt lång tid framöver.

Kebabrullaren: Hur vet du att läget förvärrats?

På grund av det jag skrev ovan samt att polisen som sagt slösar en massa resurser på att bekämpa medborgargarden i stället för att, som du skriver, gå till roten av problemet.

Kebabrullaren: Men det är inte heller bara polisens fel tror jag utan deras händer är bakbundna rent rättsligt och att de inte har de verktyg för att sätta dit dem trots att dem redan är identifierade. 

Precis, och sedan råkar ju tyvärr polisens högste chef vara Dan Eliasson, som gissningsvis tycker för synd om de här kriminella gatugängen för att ta itu med dem på ett vettigt sätt.

http://www.expressen.se/gt/debatt-rikspolischefen-forminskar-misstankt-mordares-handlingar/


   
SvaraCitera

 Storchen84: "I artikeln står det att det är riktat specifikt mot västerländska kvinnor eller kvinnor som klär sig västerländskt – hur är det med det?
– I Egypten är det absolut inte sant. Västerländska medier skrev mycket om de två kvinnliga journalisterna som attackerades på Tahrir-torget, men hundratals egyptiska kvinnor blev utsatta på samma sätt på torget, säger Noora Flinkman."


Jag skrev i det senaste inlägget att jag förstod följande:

''Det fetmarkerade är en fråga, det som följer efter, som du påstår är motsägelsefullt, som först nekas men sen påstås motsatsen, är svaret på frågan. Frågan ställs i det fetstilta om attackerna är riktat specifikt mot västerländska kvinnor eller kvinnor som klär sig västerländskt - Noora Flinkman svarar att NEJ, så är det INTE. Det är inte motsägelsefullt - det är svar på frågan om dessa trakasserier är specifikt riktade mot västerländska kvinnor.''

''Att detta sen skulle vara en "lek" som rubriken antyder är en bluff - just pga missförståndet av ordet "gamea". Och jag kan - utan att göra någon efterforskning i det - slå vad om vad som helst att missförståndet är "avsiktligt" för att blåsa upp mer hat mot muslimer och människor från öst.''

Så varför ska du överförklara när jag ändå höll med dig på den punkten?

Storchen84: Till SD-politiker? Nej (även om iofs lokala SD-kommunpolitiker har en väldigt lång historia och fortsätter att slänga ur sig idiotiska vidriga saker). Till SDare däremot, alltså sådana som röstar på SD.
troll1.jpg
troll8.png
troll7.jpg
troll6.jpg
troll5.jpg
troll4.jpg
troll3.jpg
troll2.jpg

Lägg särskilt märke till Jonatan Petterssons ena inlägg där han inte bara hoppar på kvinnorna som tar avstånd från dom nazistiska våldshandlingarna, hans idé av "civilkurage" är att hatande vita svenska män brukar våld mot invandrare.

Vill du ha mer?

Hjärta

Tack, det var hit jag ville komma. Att ta sådana här kommentarer som finns på twitter så får ju den som skrivet det stå för sin egen säkerhet dvs om de ska ha en bild på sig själv eller ej och stå för vad de skriver.
Inte bara han gör det ''Normativa Niklas'', ''Arnulf Hiller'' samt ''Eirasg'', de som skriver rent kränkande kommentarer som vi var han du nämnde och ''Gunilla Johansson''.

Nej tack, detta räcker gott och väl.


   
SvaraCitera

Kristna kallar det "dejting" tror jag, nåväl, till Auschwitz med hela baletten


   
SvaraCitera